Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Od filmu Jízda do pekel jsem nečekal abosolutně nic a udělal jsem sakra dobře, protože takto dobrý a nepředvídatelný thriller jsem už dlouho neviděl. Vše začíná poměrně klidně, dokud si dva mladí lidé neudělají srandu z řidiče, který je psychopat, tak poté začíná celkem slušná adrenalinová jízda. Scénář je podobný tomu z filmu Duel ale nic to nemění na tom, že tento je vydařený. Herecké obsazení bylo opravdu vhodně vybráno. Paul Walker předvádí standartní výkon ale velice mně potěšil Steve Zahn, který se nepředvedl zrovna v nejlepším ve filmu Policajti na baterky. O napětí v tomto snímku není nouze, najde se zde i pár děsivých scén a sem tam i nějaký ten humor. Film, který si na nic nehraje ale velmi mně potěšil. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Pritlačiť na psychológiu, vymeniť Walkera a už raz to poridne politicky nekorektne zatípnuť. To už by sa potom nehovorilo o vykrádačke Duelu, Stopára či Psycha, ale rovno béčkovej legende. Hold cieľovka sa nezapre, rovnko ako ambície s akými tento projekt vznikal. A aj preto nadmieru spokojnosť a ďalší zelený bodík za podstivú robotu pre Abramsa a kolektív. Výborná oddychovka. 70% ()

Reklama

FunnyXis 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude zase nějaký Americký rádoby Thriller, který bude spíše k smíchu. Nicméně byl jsem mile překvapen a musím říct, že mě to opravdu bavilo. Sice bylo už hodně ráno, kdy jsem na to koukal, takže jsem nebyl zcela při smyslech, ale bavil jsem se dobře. A bylo fajn vidět Paula Walkera taky v nečem jiném, než Rychle a Zběsile. 4/5 ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Taky jsem se smál, ale nevím, jestli to nebyl záměr. I když - napětí se nekonalo. Myslím, že to slovo teenagerský je velmi důležité, protože mě spíš než thriller zajímaly potencionální nuance v tom trojúhelníku. Na DVD má film víc možných konců, ale ubezpečuju vás, že tenhle je z nich nejlepší. Málem bych zapomněl - pěkná hudba Marca Beltramiho. ()

sefino 

všechny recenze uživatele

Tento film má pár zábavných scén. Například scéna se zmrzlinářem: "My máme zbraň!"..."Já zase MasterCard." Ale bohužel většina scén je předvídatelných a nepříliš napínavých. Scéna v kukuřičném poli mi připomínala parodovanou scénu z Uprchlíka, která se objevuje v Utopenci na útěku, kdy vlak stopuje Leslieho Nielsena. A celkově by tvůrci udělali lépe, kdyby se film nebral příliš vážně a nakonec ze všeho udělali jeden velký odplatný vtip... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • K filmu byly natočeny tři různé konce. (Holina)
  • Pro noční scény byly vyměněny světla kamionů a aut za přistávací světla letadel kvůli vysokému jasu. To pomohlo k absolutnímu ztmavení oblohy i při svítání. (Cheeker)

Reklama

Reklama