Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marilyn Manson si v novém americkém filmu francouzského režiséra a hudebníka Quentina Dupieuxe (Mr. Oizo) zahrál roli emo teenagera. Dupieux točí filmy stejně expresivně, jako dělá svou hudbu. Montuje do sebe nečekané aranže s jednoduchými beaty. I v tomto filmu rozehraje hru gagů, naschválů a parodických situací, které připomenou dávnou Policejní akademii, ale zároveň si „legraci z poldů" dělá dost nekorektním způsobem, ze kterého chvílemi až mrazí. (Artcam Films)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (124)

dom156 

všechny recenze uživatele

Druh humoru, který se zde vyskytuje, může dělat plno lidem problém. Mně naštěstí ne, nicméně zajímavý nádech, který se ukazoval prvních 15 minut, se utopil v marastu plna scén, které na sebe bohužel nijak zvlášť nenavazují, aby mohli spolu vytvářet dějovou návaznost. Naštěstí hrozní herci s jejich pro někoho divnými kecičkami a super vtipy se tu a tam vyskytují a proto mohu dát průměrné hodnocení. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně nadneseně Policejní akademie alá Dupieux. Za mě asi nejslabší Dupieuxův film co jsem od něho zatím viděl. Což ale vůbec neznamená, že je špatnej. Lepší 3hvězdy. Jsou tu určitý spojitosti s Dupieuxovým filmem Wrong(2012). PS. Kdyby do toho někdo šel čistě jen kvůli MM tak ten se tu všeho všudy ukáže na 2minuty. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

"Cítiš tú hudbu vo vnútornostiach?! AFRIKA!!! "Cítim. A pamätám články pár desiatok rokov dozadu o úplatnej a neschopnej polícii Afriky či Ázie. Kládol som si vtedy otázku, načo vlastne také čosi je. Okrem toho teda, aby sa chránili samozvaní vladári. Postupom času sa situácia zmenila. Polícia síce stále slúži ochrane vlád po celom svete - aby sa ľudia nebúrili. Nie je ani nejako neschopná. Skôr absurdná. Na štandardnú prácu ochrany občana pred zločinom rezignovala. Často z pocitu bezmocnosti tieto zločiny vyriešiť. A tak naháňa vlastné kšefty. Drobné prečiny zametá pod koberec. Slabo platení príslušníci si prilepšujú peniazmi a drogami nájdenými na mieste činu. Mlčky sa toleruje čo nariadi šéf alebo tajní. Občas sa zorganizuje lúpež vo vlastnej réžii. Súkromné obohatenie v tieni čo najmenšej námahy je povýšené nad princíp. Kto zaprotestuje, spozná tvrdú ruku zákonnosti. Takto napísané to nepôsobí vtipne. O to väčšiu zásluhu má režisér Fízlov! Dokázal vystihnúť tento stav cez absurdné situácie a nadsádzku s nadhľadom. Niekedy humorne, často trápne a hlucho. Teda presne tak, ako vyzerá činnosť mužov zákona v teréne. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2014] Za hluchý pasáže bych nechal Dupieuxe poslouchat ten příšernej song jednookýho tragéda do skonání věků. Škoda, nejlepší chlupatej film se nekoná. Každopádně, dealer s výborným hudebním vkusem, pepřák, Marilyn Manson, nákup rýče, epická pasáž s osudovým klavírním podkresem (od předání ryb do nemilý příhody na zahradě), perfektní scény s dcerou, jelen(!)… To prostě musíte vidět dřív než se vám stane nehoda při zalívání zeleně na (jiný) zahradě. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak to vysvětlit. Slova mi šla do uší, ale nedostala se k procesoru. Smrděl jsem potkany i rybinou, marně hledal mezi retardy zasazenými do reálného světa vypointovaný humor a olizován pekelnými plameny jsem osmdesát minut vyhlížel ráj. Záměr, nebo neschopnost? No Reason historky z útvaru Los Angeles Police Dements mi přišly stejně svojsky podhuštěné, jako Dupieuxova pneumatika, co odmítala umřít na skládce. Třetí hvězda je za hudbu, která připomíná pohled na přejetou kočku, z níž vytékají vnitřnosti a střeva. Odpudivý zážitek, ale nemůžete jej dostat z hlavy.. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • První trailer filmu byl uveden 22. listopadu 2013. (Johnny.ARN)

Související novinky

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

15.09.2014

Přes 90 celovečerních a krátkých snímků, které nejsou běžně v kinech k vidění, zajímavé filmové osobnosti od nás i ze zahraničí, a řadu doprovodných akcí nabídne program 11. ročníku mezinárodního… (více)

Reklama

Reklama