Reklama

Reklama

Broadchurch

(seriál)
Trailer 3
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, (2013–2017), 19 h 20 min (Minutáž: 46–53 min)

Tvůrci:

Chris Chibnall

Hrají:

David Tennant, Olivia Colman, Andrew Buchan, Jonathan Bailey, Carolyn Pickles, Pauline Quirke, Steve Bennett, Jodie Whittaker, Will Mellor, Arthur Darvill (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Když je na pláži nalezen zavražděný jedenáctiletý Danny, zpráva o jeho smrti zasáhne nejen jeho rodinu, ale i ostatní obyvatele malého městečka Broadchurch. Vyšetřování se ujímá detektiv Alec Hardy (David Tennant) a místní policistka Ellie Miller (Olivia Colman). (kareen)

Recenze uživatele emma53 k tomuto seriálu (2)

Broadchurch (2013) 

Příjemná a pohodová krimi série se sympatickou, velmi dobře vybranou ústřední dvojicí, která pátrá po vrahovi Dannyho a kde se stává podezřelým téměř každý z místní komunity. Výborná Olivia Colman, kterou znám už z jiného filmu, kde byla taky skvělá a vynikající David Tennant, který zraje jak víno a o kterém jsem vůbec nepochybovala. Kdo ho jako herce nezná to může dost těžko posoudit, ale třeba v seriálu Single Father předvedl, jakým je dobrým hercem a už se těším na jeho další počin. Co se tvůrcům povedlo, bylo i to, že všechny důležitější osoby z Broadchurch, které se nějakým způsobem ocitli mezi podezřelými, byly moc dobře vykreslené a postupně vyplouvaly na povrch i jejich temnější stránky života. Závěr byl nad očekávání výborný i když ten tříminutový konec už tam nemusel být, ale jinak jsem byla spokojená a protože se Broadchurch stal mojí absolutní závislostí, tak si ho dám určitě na nějaký čas do topky. Jako velký bonus považuji i velmi příjemný vizuál a atmosféra vzájemné nedůvěry byla taky skvělá. A je to Anglie, pro tu mám slabost, to neodbourám, takže se už těším na druhou sérii. - Tak a spadla klapka za druhou sérií, kterou jsem popravdě ani neočekávala, ale zklamaná jsem rozhodně nebyla. Vyústění celé druhé série jsem nečekala až tak komplikované, ale budiž. Je zajímavé, že ani v tomhle případě mně nesednul ten závěrečný puntík u moře. Po herecké stránce jsem byla spokojená, ale přiznávám, že z dalšího pokračování jsem už trochu na rozpacích. Říká se, že v nejlepším se má přestat a tady by mně to pořekadlo asi sedlo. Moc velký dík metaleve za titulky:-) ()

Episode 7 (2017) (S03E07) 

Ta minutka světýlek byla úplně zbytečná, patetická, vůbec mně to tam nesedlo, to je ale jen můj subjektivní dojem a srazila tenhle díl na pouhopouhou trojku. ()

Související novinky

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

22.11.2013

Zkrátka za hrstí televizních novinek. Studio Paramount chystá masivnější útok na malé obrazovky. Především by chtělo proměnit několik svých klasik v seriály. Třeba Duch, oscarový trhák s Patrickem… (více)

Reklama

Reklama