foto

Sebastian Armesto

  • nar. 3.6.1982 (34 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Close to the Enemy (TV seriál)
For Grace
Murder (TV seriál)
Tulip Fever
2015 Coalition (TV film)
Star Wars: Síla se probouzí
2014 He Took His Skin Off for Me
Kodaň
2012 Complicit
2011 Anonym
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
Zen (TV seriál)
2009 Jasná hvězda
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Palace, The (TV seriál)
2007 Krvežíznivé opice
Tudorovci (TV seriál)
2006 Impresionisté (TV seriál)
Marie Antoinetta
Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
Panenská královna (TV film)
2004 Hawking (TV film)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1994 Feast at Midnight, A
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)

Režijní filmografie

2016 For Grace

Producentská filmografie

2016 For Grace

Střihačská filmografie

2016 For Grace

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace