Reklama

Reklama

Broadchurch

(seriál)
Trailer 3
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, (2013–2017), 19 h 20 min (Minutáž: 46–53 min)

Tvůrci:

Chris Chibnall

Hrají:

David Tennant, Olivia Colman, Andrew Buchan, Jonathan Bailey, Carolyn Pickles, Pauline Quirke, Steve Bennett, Jodie Whittaker, Will Mellor, Arthur Darvill (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Když je na pláži nalezen zavražděný jedenáctiletý Danny, zpráva o jeho smrti zasáhne nejen jeho rodinu, ale i ostatní obyvatele malého městečka Broadchurch. Vyšetřování se ujímá detektiv Alec Hardy (David Tennant) a místní policistka Ellie Miller (Olivia Colman). (kareen)

Recenze uživatele Streeper k tomuto seriálu (3)

A Town Wrapped in Secrets (2013) (S01) 

Skvělý seriál, který mě naprosto ohromil nejen napínavým příběhem, ale také hereckým obsazením. Ať už Olivia, David nebo Jodie všichni byli naprosto dokonalí. Líbilo se mi, že se každý díl věnoval někomu jinému a opravu jste měli pocit, že to mohl udělat kdokoliv. S přítelem jsme podezřívali snad každého a vymýšleli si různé teorie a je skvělé, že tohle dokáže v divákovi seriál vyvolat. Nakonec jsme výsledkem byli hodně překvapení. ()

The End Is Where It Begins (2015) (S02) 

Dávám o hvězdičku méně než první sérii. Druhá série už pro mě možná byla malinko zbytečná, ale na druhou stranu přítomnost Charlotte Rampling mě neskutečně moc potěšila. Také jsem ráda, že příběh nezůstal jen u soudního procesu, ale také jsme se mohli podívat na Davidův předchozí případ, který mu nedával spát. Opět jsme se na to dívali plní spekulací a obvinění, ale nebylo to tak šokující a nečekané jako u první série a bohužel místy mi to přišlo až moc utahané. ()

The Final Chapter (2017) (S03) 

Začátek série je hodně odlišný od těch předchozích. Trošku jsem se bála, aby se snad tvůrci nesnažili přijít s něčím novým, co by mě mohlo odradit nebo nudit. Naštěstí se to hned vrátilo do starých kolejí a celkově třetí série připomínala tu první, hlavně tím napětí. S přítelem jsme až do posledního dílu nevěděli, kdo to mohl udělat. Pořád jsme spekulovali, vymýšleli teorie, tohle na Broadchurch miluju! Mrzí mě, že seriál je ukončený, ale možná je to tak dobře, zůstali originální a nápaditý. ()

Související novinky

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

22.11.2013

Zkrátka za hrstí televizních novinek. Studio Paramount chystá masivnější útok na malé obrazovky. Především by chtělo proměnit několik svých klasik v seriály. Třeba Duch, oscarový trhák s Patrickem… (více)

Reklama

Reklama