Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (455)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vlastně se mi to jakž takž líbilo, netrpěl sem. Jen nedokážu pochopit, kam se ksakru v takhle drahým a poměrně očekávaným velkofilm ztratily nějaký lepší, větší akční scény? Jsou tu všeho všudy tři, a vypadají jak z televizní produkce. V tomhle ohledu teda neskutečný zklamání, když člověk ví, co všechno se dneska dá s trikama (ale klidně i bez nich!) před kamerou vykouzlit. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Podivuhodně matná záležitost, která tak moc chce hrát na jistotu, až ze sebe nedostane jediný výraznější tón. Proti castingu nemůžu říct v podstatě ani popel, s touhle sestavou to rozhodně šlo uhrát. Jenže vtipy jsou tak úmyslně neškodné, až si jich člověk většiny ani nevšimne. Zásahy producenta Waltera F. Parkese, které vedly k masivnímu přepisování původního (údajně velmi dobrého) scénáře, se na filmu opravdu ošklivě podepsaly. V jádru je to v podstatě taková obyčejná sci-fi pro nejmenší diváky o holce, která se připlete k vysněnému dobrodružství. A nic dalšího tam není. Ale vůbec. Dokonce i ta provázanost s předchozími díly je hrozně dietní. Zasloužený propadák, který dokázal jediné: vylepšit dojem z dvojky. ()

Reklama

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Sudé díly Mužů v černém zjevně dopadají o poznání hůř než ty liché. Nemastná neslaná kampaň nezvykle trefně odrážela výsledné kvality filmu, které jsou prostě zcela průměrné. Hemsworth a Tessa Thompson jsou sami o sobě fajn, ovšem chemie mezi nimi téměř vůbec nefunguje – což se projeví ještě výrazněji při vzpomínkách na agenty J a K. Neeson a Emma Thompson je přehrávají, ani oni však neudělají nic se scénářem, který je nejen docela tupý a zmatený, ale hlavně absolutně nudný! Digitální emzáci a tu a tam záblesk slušné akce spíše umocní, jak se většinu skoro dvouhodinové stopáže neděje nic zajímavého, a tak noví Muži v černém bohužel selhávají jako komedie i jako akční film. Nejedná se o zjevné béčko jako v případě druhého dílu, ani nekoukatelnou sračku, která člověka urazí; jen je tahle všemi směry šedivá novinka zcela zbytečná. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Asi netřeba připomínat, že jsem velký fanoušek původní trilogie, jež jsem viděl mnohokrát (nefanoušek pravděpodobně do kina nevyrazí, respektive vzhledem k výdělkům nevyrazil). Kvůli rebootování jsem od dalšího dílu příliš nečekal, naději dodalo pouze angažmá F. Garyho Graye, jehož Straight Outta Compton je sice boží, ale evidentně se nejedná o univerzální talent tohoto čerstvého oblíbence filmožroutů. Bohužel, čtyřka Mužů v červém (ano, je to sequel s jinými postavami) definice nemastné neslané drahé “zábavy,” která ale není ani příliš vtipná a nakonec ani zábavná. Hemsworth se pitvoří přesně v jeho stylu, ale zábavné to bylo naposled u rebootu Bláznivé dovolené (ty scény ve kterých vystupoval). A Tessa Thompson si pravděpodobně myslí, že má mnohem vyšší charisma, než ve skutečnosti má. Zkrátka a dobře jsem po těch devastačních recenzích příliš nečekal, zklamán nejsem, ovšem taky jsem nedostal nic nad očekávání jako se mi to nedávno stalo u posledních X-menů. Pravděpodobná stopka pro tuto sérii mě tedy příliš nemrzí a spíše mne zajímá, co u Soňáků zas za pár let vymyslí. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Po desiatich dňoch dovolenky som sa konečne opäť dostal do kina. Na veľké filmové očakávanie tohto leta. O sebe môžem povedať, že mám rád Men In Black filmy. Prvé dva sú pre mňa kultové, tretí film som osobne nejako moc nemusel. Ale rešpektujem všetkých, pre ktorých je to najväčší klenot v tejto sérii. Nehádam sa. Nie je to pre mňa. No ak ten film nebol pre mňa, tak úprimne poviem, že neviem pre koho je vlastne tento film. "Men In Black: International" v podstate sa pokúša o nový štart. S novými postavami a novými hercami. A hoci mám pocit, že to miestami funguje, tak inokedy ma to vie veľmi vysoko otravovať. Tento film je podľa mňa okey vo svojich najlepších častiach a veľmi nudný a otravný vo svojich najhorších častiach. Pravdou je, že mi je sympatická Tessa Thompson. Podľa mňa funguje veľmi dobre. Je chytrá, je nebojácna a je ochotná bojovať. Chris Hemsworth je okey, no mám pocit, že už dokázal komediálne ponúknuť aj viac. Akoby sa mu ani nechcelo miestami dať do toho svoj povestný šarm. Alebo mám ten pocit iba ja. Príbehovo je toto maximálne predvídateľné od prvej po poslednú scénku. Vieme odhadnúť kto je padouchom, vieme ako to všetko dopadne, filmu chýba tá civilizovanosť a elegancia, ktorou disponovali predošlé filmy a jeho humor ma často nebral. Osobne mám trošku pocit, že iba jeden jediný človek (alebo mimozemšťan) bol pre mňa a vždy ostane Agent M a to bol Michael Jackson. Napriek tomu, že sa toho nikdy nedožil. Byť agentom MIB. Škoda. Sklamanie pre mňa veľké. Hodnotenie: C- ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Toto je první film série Muži v černém, který je natočen zcela digitálně kamerami ARRI Alexa 65. (mrtynbaca)
  • Natáčelo se od července 2018 v Londýně, poté se pokračovalo v Maroku, Itálii a New Yorku. (rakovnik)
  • Ve filmu zmiňují první migraci mimozemšťanů v roce 1889. V prvním filmu Muži v černém (1997) je řečeno, že první kontakt proběhl 2. 3. 1961. (LaserJet)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama