Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Thanatomorphose (2*) sa vyberala artovejšou cestou, škoda že príšerne nudnou a prázdnou (pre mňa bola sklamaním na plnej čiare), zaujímavá bola iba pudovou i vizuálnou surovosťou a pôsobivým záverom. Contracted sa uberá diváckejšou cestou, vizuálne je omnoho lákavejšia, obsahuje asi päťkrát viac deja (hoci je o 10 minút kratšia) a keby bol scenár o niečo menej tínedžersky tápajúci a viac ujasnený, keby neboli všetky vedľajšie postavy tak strašne otravné (hlavná hrdinka super), keby si požičal od Thana trochu viac tej artovej nahoty a hnilobného puchu, keby sa všetky klady týchto dvoch filmov spojili, mohlo by ísť o minimálne 4hviezdičkový nezabudnutelný zážitok. Takto ma obidva snímky iritovali - každá trochu inak. Záver (REC 0?) prekvapujúci a dobrý, hoci netuším čo mal znamenať. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Samantha si užívá život plnými doušky. Sexem se svojí přítelkyní i alkoholovými večírky. A právě na jedné takové akci se opije více než je zdrávo, a stráví pár horkých chvilek s neznámým cizincem (chlapem). Druhý den ji sice není nejlíp, ale to přičítá kocovině. Jenže problémy nejenže neustávají, ale začínají se prohlubovat, a Samantha je přesvědčena, že chytla nějakou pohlavní nemoc. Ale skutečnost je mnohem horší ... Až do posledních asi 15 minut mně film docela bavil. Fyzické chátrání hlavní hrdinky je ztvárněno moc hezky, a sem tam jsem měl potíže udržet žaludek na místě (to byl ale záměr filmařů). Poslední čtvrthodinka ale film přenesla do úplně jiného světla a přiznám se, to mi moc nesedělo. Hlavní herečka mi přišla docela sympatická, a chudák holka si při natáčení asi docela užila :). V komentářích zde několikrát zmiňovaný Thanatomorphose jsem ale zatím neviděl, takže možná hodnotím lépe, než si tento film zasloužil... ()

Reklama

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Na začátku nekrofil, co píchá mrtvolu, pak si to rozdá na párty s obyčejnou holkou a ta se prakticky začne za živa rozpadat. Bylo to dostatečně nechutné a hnusné, aby to bylo právém označené za horor a jsem velice ráda, že zombie se s ní stal až na závěr, protože jinak by mě to ani s poloviny tak nebavilo. Viděno v rámci Výzva 2015 od PetrPan ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sam je mladou, krásnou bisexuál-kou, ktorá momentálne vo svojom lesbickom vzťahu neprežíva najvydarenejšie obdobie. Nakoľko na party svojej najlepšej priateľke prichádza bez trucujúcej partnerky, v opojení alkoholu nezvláda situáciu a vyspí sa s neznámym mužom. Na danú skúsenosť sa snaží čo najskôr zabudnúť, no nebude to také ľahké, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Hneď nasledujúce ráno začína prepadať rôznym, doposiaľ nepoznaným pocitom. Čo sa to s ňou deje? Čo je príčinou neustáleho zhoršovania jej zdravotného stavu? Je to HIV z čoho má strach, alebo niečo omnoho horšie? Napriek tomu, že má tento snímok pomerne pomalý rozbeh, jedná sa o zaujímavý a nápaditý horor. Ak však hľadáte pocit napätia, či nebodaj lakačky, zabudnite. Režisér sa zameral na postupnú premenu výzoru, vďaka čomu film po vizuálnej stránke pôsobil pomerne zvrátene. So samotným rozuzlením som spokojný len čiastočne. Spolu s potešením totiž prišlo určité sklamanie. Pred úplným uzavretím príbehu sa odohrala scénka, ktorá vyznela z pohľadu jedného aktéra dosť primitívne a trápne zároveň. Ja sa osobne pozerám veľmi dobre, kde, čo, do čoho pchám. A vy, chlapi? – 55%. ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Kdyby se všechny postavy nechovaly tak debilně, možná by to mohlo mít i čtyři hvězdičky. Tohle se však nedá. Herečka to zvládla zahrát dobře, ale to chování ostatních. Jako skutečně kdybych viděl někoho v takovémhle extrémním rozpadu, určitě bych hned řešil jeho vztahové záležitosti. Škoda té zbytečné vyvražďovačky na konci. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama