Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Ze seriálu jsem neviděl jedinou minutu a po tomhle veledílu už o to ani nestojím. Jako bych byl v sále plném tupých lidí, kteří se baví o hovadinách, které by mě nezajímaly ani kdybych byl batole, školák, student, dospělý pod třicet, dospělý nad třicet, senior či Metuzalém. Taková to byla zábava. Po hodině mě přestalo zajímat, jak to dopadne. Odpad! ()

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Symbolické rozloučení Neptunské party se nese na obrovské vlně nostalgie. Prakticky všichni, co něco znamenali, jsou zpátky. Téměř dekádu odvál čas. Přesto si většina našla čas, aby si s námi zavzpomínala na doby, kdy jsme páchali nepravosti s mládežnickou nerozvážností a suverenitou nadopovanou vlastním vědomím neomylnosti. Veronica s neutuchající vášní v srdci a břitkými poznámkami na jazyku. Logan stále zápolící s vnitřními démony a Keith „otec roku“ Mars s nadhledem sobě vlastním. Poděkování ale patří všem. Legendární příběhy si zaslouží nezapomenutelné rozloučení. Veronika Mars je díky oddanosti a odhodlání svých fanoušku dostala. Děkuji za úžasnou jízdu, Verčo. Stálo to za to … ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

People say I'm a marshmallow. A když vidím, kolik lidí se v komentářích chlubí, že seriál nikdy nesledovali a přesto se na film hladově vrhli a následně nevěděli, která bije, tudíž hodnotí nízko, nevím, jestli se smát nebo brečet nad inteligencí jednotlivých uživatelů. Ale nechme je spát. Na snímek, který původně měl být na koleně dělaným dárkem pro fanoušky je óda na jeden z nejzbožňovanějších teenagerských seriálů až neuvěřitelně precizní práce. Rozhodnutí rozvinout případ v období kolem školního srazu sice považuji za nešťastné, protože se motá kolem postav, na které nikdo moc nevzpomíná - a ti praví přihrávači Wallace, Mac a Weevil mají (tak jako v každé velké zápletce) roli jen symbolickou, ale osobní rovina funguje dokonale. I přes až překvapivě bohatou účast Pize, který mi nikdy k srdci nepřirostl. Snad právě proto je ale natolik do očí bijící, kdo že byl pro Veronicu vždy tím pravým a s kým ji drtivá většina diváků vždy bude chtít vidět, přestože analogie s další dávkou drogy působí překvapivě přesně. Jak řekl sám Jason Dohring, "higher highs, lower lows". V podobě minisérie by vše fungovalo asi ještě o chlup lépe, ale věřím, že sedm let po zrušení seriálu jako takového musel tenhle bonbonek působit jako živá voda pro všechny Marsmallows. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zakončující film pro fandy seriálu. Funguje asi tak, jako Serenity pro Firefly. Samostatně koukatelný, ale jen fandové ho dokáží naplno docenit. Samotný děj je totiž je jednou delší epizodou seriálu, nutno podotknout že poněkud drsnější a nebezpečnější. Příznivcům seriálu však záleží především na postavách, se kterými žili celé předchozí tři série a v tomto směru je celovečerák naprosto uspokojující. Všechny důležité linky působí zakončeně a tvůrci si nechali nenápadně otevřené dveře pro případné pokračování. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Docela hloupá krimi a z komedie toho není moc, čemu se dá smát. Nejlepší jsou scény, kde nejlepší z nejlepších čelí stupiditě, která se jim asi stala zrovna v tu chvíli, ale předtím byli všichni dokonalí. Takový ten typ filmu, kde si tvůrci vymyslí co chtějí a mnoho se nezatěžují detaily. Bylo to docela utrpení a místy to šlo, ale nevím, který z pocitů převládal. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Také fanoušci, kteří stáli o realizaci filmu, finančně přispívali studiu Warner Bros. Těmto lidem bylo dovoleno stáhnout si film zadarmo. Ovšem někteří fanoušci začali tvrdit, že je ze zvuků z filmu bolí hlava a chtěli své peníze zpět. Warner Bros. proto poté vyplácelo deset amerických dolarů zpět. (Patw)
  • Natáčanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno