Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Symbolické rozloučení Neptunské party se nese na obrovské vlně nostalgie. Prakticky všichni, co něco znamenali, jsou zpátky. Téměř dekádu odvál čas. Přesto si většina našla čas, aby si s námi zavzpomínala na doby, kdy jsme páchali nepravosti s mládežnickou nerozvážností a suverenitou nadopovanou vlastním vědomím neomylnosti. Veronica s neutuchající vášní v srdci a břitkými poznámkami na jazyku. Logan stále zápolící s vnitřními démony a Keith „otec roku“ Mars s nadhledem sobě vlastním. Poděkování ale patří všem. Legendární příběhy si zaslouží nezapomenutelné rozloučení. Veronika Mars je díky oddanosti a odhodlání svých fanoušku dostala. Děkuji za úžasnou jízdu, Verčo. Stálo to za to … ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem nikdy fanda stejnojmenného seriálu, ale vždycky jsem věděl oč tam běží a viděl jsem i pár random dílů. Proto jsem si asi nemohl plně vychutnávat to, co tento film přinesl více zasvěceným fanoušků Veroniky Mars. Já jsem to hodnotil čistě jako běžný film, a podle toho je to hodnocení asi takové. Největším trnem v oku pro mě byl herec Jason Dohring, ten opravdu hrál jako když nehrál, jemu jsem nevěřil absolutně nic. Skoro všichni herci podle mého, samozřejmě kromě Kristen Bell, už pozapomněli to herecké řemeslo. Ještě jsem zapomněl na hvězdného James Franca, kde podstata jeho účinkování měla jen navodit trochu té noblesy k filmu, a že se o podíl na tomto filmu zasloužilo i někdo z Hollywoodské sekce. Celkově tento film neoplýval ničím interesantním, příběh, humor, akce.. všechno takové lehce pod úrovní. Dávám 40%. ()

Reklama

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Najnudnejší krimi film roka a pravdepodobne aj najnudnejší film roka 2014 pre mňa vyhráva Veronica Marsová. Seriál som nesledoval a po tomto podpriemernom filme ani nikdy nebudem. Očakával som aspoň trocha napätia, nejakého zaujímavého zvratu alebo aspoň trochu dobrej zápletky, ale toto je čistý podpriemer. Nuda, nuda. 3/10 ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla napsat, co všechno tenhle film měl a co všechno mě na něm naprosto uchvátilo, musím říct, že bych tady byla ještě do zítřka. Samozřejmě musím na druhou stranu konstatovat, že nebyl až tak dobrý, viděla jsem i lepší. Tento film splnil účel, mělo to být o Veronice, která zjistí, že pro ni není městský život ten pravý, že patří do rodného města. Líbilo se mi i to, že řešila jednu záhadu za druhou a odkrývala stále další a další stránky knihy. nezbývá mi nic jiného, než doporučit tenhle film, protože, proč? Já ani nevím. Prostě se podívejte a udělejte si obrázek sami. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Inu, co dělalo seriál Veronica Mars dílem zábavným a vcelku koukatelným - tedy ironické průpovídky přemoudřelé teenagerky, to už je u té třicítky jaksi vyčpělé. Sice ne úplně, ale ten nabroušený komentovací drive jede tak na půl plynu - občas zábavně, občas nikoliv. Dějově ... asi jako jeden prodloužený díl, toliko velmi útrpné a pomalé. Fanoušek se dočká všech výraznějších postav ze seriálu, je to taková odměna za čekání. Ale upřímně: v rámci samostatně stojícího filmu je to dost špatné. Jenom z nostalgie dávám o jednu hvězdičku více! 50%. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Už dlhšie sa hovorilo o filmovom spracovaní seriálu, avšak neboli financie. Realizáciu projektu nakoniec umožnil internetový projekt Kickstarter, ktorý spočivá v tom, že ľudia z celého sveta môžu prispieť na tvorbu filmu alebo hry. Na Veronicu Marsovú sa vyzbieralo približne 5,7 milióna amerických dolárov, čím stanovil nový rekord. Tvorcovia pritom potrebovali asi iba tretinu sumy. Ľudia, ktorí darovali najviac peňazí, dostali menšie roly vo filme. Okrej platformy Kickstarter bol film financovaný aj značkami Samsung, Pepsi, Budweiser či BMW. (kacer4)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama