Reklama

Reklama

Veronica Mars

(seriál)
  • USA Veronica Mars (více)
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2004–2019), 50 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Rob Thomas

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn, Michael Muhney, Tina Majorino, Harry Hamlin (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(72)

Obsahy(1)

Veronica Marsová je pravou rukou svého otce, los angelského 'soukromého očka' Keitha Marse, který dříve býval šerifem. Potom se ale v městečku odehrála vražda Veroničiny nejlepší kamarádky, dcery jedné z nejbohatších rodin - Lilly Kaneové. Šerif Mars se vydal po špatné stopě a ze všeho obvinil Lilyina otce, vlivného muže Jakea Kanea, jenže k vraždě se později doznal jistý Abel Koontz a lidé přestali Veroničině otci věřit. Ztratil práci, manželka se odstěhovala a vrstevníci Veronicu vyvrhli ze své společnosti. Alespoň tak to Veronica vždycky viděla. Jenže bylo to opravdu takhle? Byl Abel Koontz opravdu vrahem anebo v tom bylo něco víc? Proč má otec v sejfu i po tak dlouhé době stále složku s Lillyiným případem? A odstěhovala se Veroničina matka vážně jen z důvodů, které byly Veronice řečeny? Odpovědi na tyhle a mnoho dalších otázek se dozvíte v 22 dílném seriálu z produkce režisérů, jenž mají na seznamu např. Ally McBealovou, Chirurgy, Aktu X aj. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (172)

Luteka 

všechny recenze uživatele

Veronica - vtipná, drzá, chytrá, šikovná, tvrdohlavá a ... no prostě jediněčná. Po první epizodě náhodně shlédnuté v televizi mě seriál ani moc nezaujal. Kdo by se pořád dokola chtěl koukat na dokonalé americké teenageri, kteří stále a stále řeší svoje "velké problémy" jako je láska, vztahy, hubnutí ... Vztahy už jsem zmiňovala? Asi jsem v té době měla nouzi o dobré seriály, tak jsem se na VM začala dívat a ... byla jsem šokována :) Žádný ubrečený seriál pro teenageri s dokonalými neherci, ale skvělá podívaná s výborným hereckým obsazením. No ameriko, tleskám ;) První dvě série dokonalé. Třetí malinko rozbředlejší díky 3 různým velkým případům, které Veronica řešila. A film je taky boží! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příběh o Veronice Mars se mi zalíbil ihned po prvním díle. Je to mix kriminálky a seriálů ze školního prostředí americké high-school (střední škola) podobné takovým patvarům jako například Beverly Hills 90210, ale každý díl má zajímavý děj, příjemné herce, napětí a občas i nějaké to překvápko na závěr. Jaké bylo například moje zděšení když jsem si v seriálu všiml Paris Hilton jako tupé blondýny? Žádné, ta role ji padla jako ulitá, já jsem se zasmál a účel to splnilo. Autoři smíchali napětí, vztahy a vtip do sebe a nechali vzniknout tomuto seriálu, který na odpoledne je přesně to pravé. Nejenom díky tomu seriál sleduju samozřejmě. Na Kristen Bell se totiž tak pěkně kouká a její narážky jsou chvílemi opravdu místné a i když tu plno lidí pomlouvá český dabing neměl jsem možnost vidět seriál v originále při sledování se bavím na výsost dobře. (7/10) ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Milí páni režiséři, v dnešní době přesycené krimi seriály už není místo na další. Už nestačí jen postavit před kamerou nějakou pěknou herečku (a to Kristen Bell JE) a nechat ji ať chvilku pobíhá sem a tam a pak najednou vyřeší případ. Ne. Takhle se mi to nelíbí a na takové seriály se dívat nebudu. I kdyby camea dostávali lidi jako Xena, mlčenlivej Bob nebo Mahoney. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Seriál by som opísal ako zrod mladej detektívky. Kristen Bell je fajn, ale táto postava jej podľa mňa nesedí. Dialógy mi sem tam prišli šialené, dej bol taký chytrácky. Ostatné postavy sa podľa mňa veľmi nevyznamenali. Naozaj to bola niekedy nuda. Humor mi niekedy pripomínal ten zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov. V kriminalistike to neprinieslo nič nové, len je to taká vstupenka do tohto žánru pre mladých. Naozaj som to pozeral, len kvôli nej, inak to pre mňa dennodenne pozerávať po škole bola taká trochu nuda, či zabiják času, oddychovka ani nie. ()

carly 

všechny recenze uživatele

začala som to pozerať kvôli Loganovi a Veronice a pozerám to ďalej kvôli Loganovi a Veronice. je to dobrá kriminálka a je v nej humor, ktorý mi absolútne vyhovuje. plus je tu úžasné obsadenie. a scenár dokáže zakaždým prekvapiť. ale aj tak to pozerám vlastne len kvôli Loganovi a Veronice. ETA: S2 bola tak za 3,5* a tretiu už som psychicky nezvládla. tento seriál mi sprotivil Kristen Bell a Roba Thomasa na večné veky. na druhej strane som spoznala Jasona Dohringa. ()

Galerie (403)

Zajímavosti (28)

  • Sam Huntington (Luke) a Aaron Ashmore (Troy) pokračovali v natáčení rolí Jimmyho Olsena v různých adaptacích komiksu Superman. Sam si zahrál Olsena ve filmu Superman se vrací (2006) a Aaron v seriálu Smallville (2001). (TomikZlesa)
  • Postava Meg byla vytvořena speciálně pro Alonu Tal. Pro roli Veroniky to byla hned druhá volba po Kristen Bell. (TomikZlesa)
  • Na konci 11. epizódy z druhej série lepí Veronica na zrkadlo lístok zo šťastíčka, je tam text a čísla. Tie čísla majú byť odkazom na seriál Lost, ktoré sa počas seriálu neustále opakujú. (Vica)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama