Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krutá macecha zakáže Popelce jít na královský ples. Naštěstí je tu hodná kmotřička víla, která svou kouzelnou hůlkou vyčaruje nejen nádherný kočár, ale také promění Popelčiny roztrhané šaty v překrásnou plesovou róbu. Na královském zámku je nejkrásnější tanečnicí ze všech a vzápětí se zamiluje do prince. Když na hodinách odbije půlnoc, musí Popelka rychle spěchat domů, protože kouzlo přestane účinkovat. Zůstane po ní jen jeden křišťálový střevíček... (TV Nova)

(více)

Diskuze

PiperW

PiperW (hodnocení, recenze)

tradiční příběh Disneyho, ale upřímně zas tak moc se nevyvedl. Tři hvězdičky jen za to, že jsou v disneyovkách skvělý písničky, ale jinak nic moc

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Podívám se na všechny díly Popelky, je to přece Popelka, ale už po prvním díle vím, že mě se velká záplava hvězdiček týkat nebude, jak říkám, vždy budu preferovat všechno, co je hrané a upřímně, mnohem více jsem se bavila u disneyovské verze Krásky a zvířete než zde. Ty tři hvězdy jsou tam hlavně za ty myši a toho lstvivého kocoura, kteří mě fakt pobavili a taky za Hayden Panettiere, která nazpívala mou oblíbenou písničku "I still believe" k poslednímu ze tří dílů a kvůli které jsem se pro sledování všech dílů rozhodla. Obě české Popelky jsou mnohem lepší než toto zpracování a není to jen důvod toho, že se jedná o animovanou pohádku. Tři hvězdy. Za dvě hlavní myšky a jednoho fakt lstivého kocoura, který ale pro mě představuje jednu z nejzajímavějších postav tohoto příběhu.
 
PS: Jo, ale ten princův tatík a jeho sluha, tak ti taky stojí za zmínku. Ti taky byli lepší stránkou příběhu.

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

úžasná pohádka mého dětství spolu se sněhurkou.tohle je prostě citová záležitost,jen mě štve jak to předabovali

Související novinky

Popelka se dočká krvavého zpracování

Popelka se dočká krvavého zpracování

23.05.2023

Ikonický příběh o Popelce se v průběhu let dočkal mnoha verzí, přičemž mezi ty nejznámější v Česku patří samozřejmě Tři oříšky pro Popelku, animovaná Popelka z roku 1950, a pak možná moderní Popelka… (více)

Reklama

Reklama