Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Portrét sedmnácitileté dívky během čtyř sezón a čtyř písní.... Studentka Isabelle během léta v jihofrancouzském letovisku absolvuje svou první sexuální zkušenost. Prázdninová epizoda je však jen začátkem příběhu zvídavé dívky, která se po návratu do Paříže začne za peníze scházet s nejrůznějšími staršími muži. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (181)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film rozhodně nechce šokovat nějakejma otevřenejma sexuálníma scénama nebo svým tématem, jak by se mohlo z obsahu filmu zdát. Je to poměrně intimní pohled do duše sedmnáctiletý holky, která se vyrovnává se svou sexualitou a ženskostí. Příběh nedává divákovi svůj názor na hlavní hrdinku veškerá stanoviska nechává na čistě na něm. On prostě jen tiše vypráví a pomalu plyne, přesně tak, jak to mám u francouzských filmů nejradši. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jako film Nymfomanka, ale podané lehčí formou a možná i zajímavější. Není to tak příliš zdlouhavé a nahoty je tam tak akorát. Škoda, že tady nejsou žádné úchylky nebo tak něco. Hlavní hrdinka je opravdu krásná a přirozená, i když někdy celkem protivná. Příběh je hodně dojemný, ale zároveň drzý. Rozhodně skvělá podívaná! ()

Reklama

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Civilné, ticho plynúce, Ozon mi nenúti žiaden názor. Sprostredkuje príbeh, na ktorý si utvoríte názor sami. Nezameniteľne jemná atmosféra, na ktorej majú veľký podiel nádherné francúzske piesne a očarujúca Marine Vacth, ktorej vďaka úžasnému nevinnému pohľadom stačili aj tie priemerné herecké schopnosti. Chcela som ísť s hodnotením vyššie, no po 95 minútach som nedostala to, čo som očakávala najviac - drámu, emócie, nejaké silné vyústenie. Ako všetko nenápadne začalo, tak nenápadne aj skončilo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já v tom nic hlubokomyslného neviděl a ani jsem se to hledat nesnažil. Prostě jen příběh holky, která objeví svou sexualitu a rozhodne se jí zpeněžit. A baví jí to. Přijdou sice komplikace, které pramení z její neplnoletosti, ale i přes dočasné utlumení své činnosti si děvče pořád jede na té samé vlně. Potěšilo mě, že se Ozon nesnažil nějak moralizovat a pochopitelně i já se přidám k zástupu obdivovatelů Marine Vacth. Ale že by film na mě udělal nějaký výraznější dojem, to říct nemůžu. 55% ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Budeme svedkami a nahliadneme do vonkajšieho,no zároveň uzavretého sveta hlav.hrdinky ,ktorej veľmi skoro dôjde ako sa veci majú a víde ,,z kožou na trh" ( do jej myšlienok nevidíme) .Pracuje bez akýhkoľvek emocií,výrazu,citu a s chladom.Jednoducho veľká profesionálka vo svojom obore.Má to len jeden háčik a síce,tak ako pri tejto myšlienke film začína,tak s ňou bohužiaľ aj končí.Možno šokujúca téma,ale rozhodne ju neminulo mdlé a opatrné spracovanie,ved napokon p.režisér opatrnosti nikdy nie je dosť,však?! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Scéna, kdy se Isabelle a Alex dívají z mostu na Paříž, se odehrává na slavném Pont des Arts, který je často ve filmech využíván pro romantické scény. (claudel)
  • Film byl uveden na filmovém festivalu v Cannes. (Weasley)

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama