Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 3

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (494)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Dnešný výber filmov sa mi nepodaril. Táto, údajne romantická komédia, ma nerozhnevala, iba som stále premýšľal, prečo na ňu pozerám, aj keď ma ani po hodine nedokázalo nič zaujať. Viackrát som už spomenul, že romantické filmy to majú u mňa ťažké, pretože im musím veriť. A v tomto filme môžem veriť asi iba titulkom. A pritom som dúfal, že sa o pôvodnej myšlienke, že dlhodobé kamarátstva z detstva málokedy prerastú do lásky v neskoršom veku, dočkám solídneho príbehu. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Oka, ten konec je proste taký aký je a keby nebol, tak by to bola zrejme dokonalá romantika. Scéna lúčenia na letisku, keď Alex odlieta do Bostonu, radím už teraz medzi to najkrajšie čo som kedy vo filme videl. Seriously. Šarmantné, citlivé, smutné aj veselé a hlavne zo života. Z tej chémie by sa rozložil aj Toxic Avenger. Vidím to teraz na také 4 horory, aby som sa dostal späť do svojho štandartného filmovo-životného rozpoloženia. 90% ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Mohou se do sebe zamilovat lidé, kteří se znají již od svých pěti let? Tak s takovou otázkou pracuje romantický příběh o Rosie a Alexovi, kteří jsou právě z tohoto důvodu k něčemu takovému, jako je vzájemná láska a společný život, slepí. Jenomže jak už to v životě bývá, nic není jednoduché. A s takovým přesvědčením bojuje právě Rosie. Snímek vás chytá za srdce a dává realistický pohled na lásku, život, sen a naději. Love, Rosie jsem poprvé viděla někdy v roce 2015 a ne uplně jsem mu věnovala pozornost. To byl možná ten důvod, proč jsem si nedokázala dát vztah Alexe a Rosie dohromady a film jsem považovala za zcela zmatený a průměrný. Jenže pak jsem tento film viděla znovu, kdy jsem mu tentokrát věnovala plnou pozornost a konečně jsem měla možnost si ho naplno užít a pochopit. Takže napodruhé jsem nakonec zjistila, že je tento snímek něco naprosto úžasného. Určitě dávám velké plus za to, jak je přátelství Alexe a Rosie ztvárněno, velice realisticky a vůbec ne přehnaně. Více sympatičtější herecké obsazení už se také povést nemohlo. Collins a Claflin mají mezi sebou takovou chemii, že místama vám vše přijde jak jejich hraná realita. Shrnuto podtrženo, tento snímek je originální, svižný, milý, a zábavný. Nemám co bych vytkla. Nechyběl jak skvělý soundtrack, tak černý humor a nebo i ty srdceryvnější scény. Love, Rosie je jednoduše nádherný film o přátelství dvou nerozlučných lidí, kteří se přes všechny překážky života snaží najít cestu jak k sobě, tak i k lásce, která už od začátku brala všechno do svých rukou. - "I'm Rosie, and this has got to be one of the happiest days of my life." ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

To byl ale horor! Ve smyslu, že to neustálé "míjení" byl horor sledovat. :) Ale úplně chápu, že tohle je jedna z oblíbených novodobých romantických "klasik". Osobně to pro mě byla příjemná, i když nervy drásající, podívaná se sympatickou Lily Collins. A jak (volnou citací) říká jedna z vedlejších postav, je fajn se podívat na zpackané životní volby a osudy Rosie a pomyslet si "můj život možná vůbec není tak zlý, jak si myslím". Jó, perspektiva! Moc příjemná romantika, kterou lze vidět i opakovaně. ~(4,3)~ ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Klasická hra na dva nejlepší kamarády, co jsou jenom kamarádi a možná by i chtěli víc. S neokoukanými herci, velmi dobrým hudebním doprovodem, ale bohužel s příběhem, který skřípe, jako dva roky nenamazané panty od dveří. Možná, kdybych tolik nepřemýšlel a jenom se díval, vypnul mozek, možná bych dal víc, ale takhle ne. Těch klopýtnutí, těch náhod a klišé tam bylo přece jen na můj vytříbený filmový vkus až moc, takže ta dnešní trojka je nejvýš spravedlivá. V případě lepšího diváckého prožitku, doporučuji mnohem lepší What If. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Většina fotek v pokoji Rosie (Lily Collins) jsou ve skutečnosti reálné fotky samotné herečky a jejích přátel. (veru_needy)
  • Ačkoliv jak Alex (Sam Claflin), tak Rosie (Lily Collins) pocházejí z Dublinu, Rosie stále Alexe nabádá (aspoň podle titulků), aby se choval jako Angličan. Což by asi Ir neakceptoval. (Robbi)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. října 2014 v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama