Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 2

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (494)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

“I’ve realized that no matter where you are, or what you’re doing, or who you’re with, I will always, honestly, truly, completely, love you.” Nevěděla jsem, co od tohohle filmu čekat, takže jsem nečekala nic a možná o to víc jsem byla nadšená. Film vám sice teoreticky nenabídne nic nového a sem tam se objeví obrovské klišé, ale vůbec to tu nevadí. Mělo to vtip, výborné herecké obsazení, skvělý soundtrack a rozhodně jsem se nenudila. Naprosto nejlepší plot twist na konci filmu se skrýval za naprosto obyčejnou větou "Promiňte, nepotkali jsme se už někde?" A nejlepší kamarádka neustále rozhazující kondomy tomu dodala třešničku na dortu. Vyjímečně kouzelný film. 5* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Uvnitř mé pochvy se zatoulal kondom a já ho nemůžu lokalizovat." I vyčerpávající třísekundový sex může mít následky a tak míjení Rosie s Alexem mohlo začít. Já jsem přející člověk, takže jsem na ně řval, aby se dali dohromady, ale oni byli pořád slepí, hluší a zadaní. Nakonec to bylo celkem fajn, ale kdybych tvrdil, že jsem se přitom bavil, tak by to na detektoru lži patrně neprošlo. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

S láskou, Rosie, alebo starosti s hľadaním tej pravej lásky. Kto by netúžil po tej pravej, však? Na môj vkus sa v scenári vyskytovalo až príliš veľa náhodilých faktorov a až príliš často sa hlavní aktéri míňali. Cieľ bol jasný, cukríkovým záverom dosiahnuť čo najväčší emočný náboj a pretlak citov. Obyčajne to funguje skôr opačne, v tomto prípade však čuduj sa svete mi to nejak extrémne nevadilo. Možno to bolo v samotných protagonistoch (L. Collins by už ale mala vážne premýšľať nad úpravou obočia) a ich vzájomnej príťažlivosti. Ani atmosféra snímku nebola najhoršia, preto slabší nadpriemer.70/100 ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Oka, ten konec je proste taký aký je a keby nebol, tak by to bola zrejme dokonalá romantika. Scéna lúčenia na letisku, keď Alex odlieta do Bostonu, radím už teraz medzi to najkrajšie čo som kedy vo filme videl. Seriously. Šarmantné, citlivé, smutné aj veselé a hlavne zo života. Z tej chémie by sa rozložil aj Toxic Avenger. Vidím to teraz na také 4 horory, aby som sa dostal späť do svojho štandartného filmovo-životného rozpoloženia. 90% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprosto brutální citová ždímačka. Pakliže jste citlivka, tak počítejte s tím, že Vám tenhle příběh rozmočí oční víčko v první minutě a uschne až v momentě, kdy už Vám v televizi dávno bude svítit černá obrazovka značící minimálně režim spánku, přičemž Vám to dojde až hlasitým pípáním, u kterého si televize bude žádat Vaši pozornost. S láskou, Rosie je nicméně moc hezký film s takovým tím osudovým příběhem dvou lidí, kteří si k sobě neustále hledali cestu. Chvílemi mi to přišlo přehnané až příliš. Na druhou stranu, kdo říká, že v životě není možné cokoliv. Druhým pozitivem kromě filmu samotného je i skutečnost, že herce vůbec neznám, ale byl jsem z nich vysloveně nadšen. Úžasná romantika s překrásně lidským příběhem, se kterým se určitě setkalo mnoho z nás. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Rodičia Lily Collins (Rosie) sú britská rocková hviezda Phil Collins a americká herečka Jill Tavelman, no napriek tomu má americký prízvuk. Vyrastala v Guildforde v Spojenom kráľovstve do svojich 6 rokov potom sa presťahovala do Spojených štátov. Ako dieťa potom skutočne tvrdo pracovala na tom, aby svoj britský prízvuk stratila. Jej prízvuk vo filme teda nie je jej prirodzený. (Arsenal83)
  • Ačkoliv jak Alex (Sam Claflin), tak Rosie (Lily Collins) pocházejí z Dublinu, Rosie stále Alexe nabádá (aspoň podle titulků), aby se choval jako Angličan. Což by asi Ir neakceptoval. (Robbi)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. října 2014 v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama