Reklama

Reklama

Green Street 3: Rváči nikdy nezlomení

  • Velká Británie Green Street 3: Never Back Down (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je to už štrnásť rokov, čo Danny (Scott Adkins) opustil prostredie futbalových chuligánov. Jedného večera sa po prijatí hovoru dozvedá, že jeho mladší brat Joey (Billy Cook), ktorý sa rozhodol pokračovať v jeho šľapajách, bol zabitý. Aby bývalý vodca chuligánov zistil totožnosť jeho vraha, vykonal na ňom pomstu a prinavrátil zašlú slávu firme Green Street Elite (GSE), vráti sa do jej čela a znova vstúpi do sveta hooligans, kde sa však pravidlá za ten čas zmenili. (Sufferer)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Určitá snaha tu je. Ak film budete porovnávať s filmami ako Hooligans alebo Football Factory tažko sa popálite. Keď to ale porovnáte s tým, čo točí Seagal, Lundgren, Van Damme, Daniels, Austin v poslednej dobe, je to porovnateľné ak nie lepšie. Snaží sa to o príbeh, snaží sa to o herectvo, ale jediné, čo v filme stojí za to, sú súboje, tréningová pasáž a píchateľná barmanka. Scott sa snaží, ale herecky pokulháva. Často ani nemá čo hrať. Ale opäť záleží s čím sa porovnáva. Jeho akčný konkunkurenti nie sú určite o nič lepší. Takže dávam béčkové 3* s kľudným srdcom. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak mě Green Street 3 mile překvapil. Je to samostatnej film, kterej nenavazuje na původní Hooligans. Naopak si jde svou cestou a místo čistých pouličních bitek jsou zde zápasy v pětičlených týmech. Adkins není tak ultimátní řezník a dostane i pěknou nakládačku. Choreografie je pěkná, i když zdaleka nevyužívá Scottův potenciál. Souboje mohly být i delší, hlavně v části, kdy tým bojuje v lize z posledního místa. Jinak obsazení v pořádku (barmanka parádní :D) a celkem jsem i týmu fandil. Příběh je jednoduchej, bez nějakých zvratů. Hudba taky pěkně dokresluje atmosféru. Přemýšlel jsem dokonce i o plným počtu zvězd, ale zatím dávám 85% :) ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Strašně blbej film, který se bere až brutálně moc vážně, a taky těžce nevyužitý Adkins, který tu většinu stopáže jen hraje ... a když už náhodou má něco skopat, tak dojede na naprosto neschopného režiséra, který všechny bitky (a že jich je tu opravdu málo) neschopně až prasácky stříhá jak ďas, anebo jen stupidně dává zpomalovačky (mimochodem, choreo taky stojí za vyližpiču... jen pro pořádek). Pokud máte rádi Adkinse, který rozdává neuvěřitelnym způsobem rány, kam se podívá, tak se této zasrané nudě raději vyhněte obrovskym obloukem. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavé a příběhově klišovité, tak že naprosto přesně víte jaká událost se bude dále rozvíjet, jaký bude mít dopad na našeho hrdinu a jak to vše vlastně skončí. Co ovšem musím vypíchnout je choreografie soubojů, které sice nikdy nebudou vypadat realisticky, zde se tomu alespon trochu přiblížily a myslím že Adkins coby tahoun filmu celkem obstál, i když já bych ho raději viděl v lepší 'image'. Popravdě není na škodu občas si pustit takovouhle ohranou záležitost, která bohužel toho s fotbalem má opoznání méně než jednička, opoznání více než dvojka a celkem dobrý nápad s ligou chuligánů. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příběh z prostředí fanoušku respektive hooligans,které je pro mě naprosto nepochopitelné a nevím jestli to jsou pořád lidé,ale jelikož zde hraje Scott Adkins tak jsem to chtěl vidět a musím konstatovat,že to není špatný film.Co se týče bojového umění tak si fanoušci a hlavně Scotta přijdou na své a příběhově je to o pomstě za bratra,takže žádné hluboké myšlenky,ale ty tu ani nikdo nečeká.Já se dobře bavil,ale jak jsem řekl za tuto subkulturu dávám hvězdu dolu a tak za mě celkově 65 % a tři hvězdy. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Za bojovou choreografiou stojí Joey Ansah, ktorý vo filme stvárnil postavu Victora. (Sufferer)

Reklama

Reklama