Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rise of Footsoldier sleduje neúprosný rozkvět Carltona Leache jednoho z nejobávanějších fotbalových chuligánů, který se dostane až na místo samotného člena známého gangu kriminálníků, kteří jsou jedni z nejobávanějších od Londýna až po Essex od začátku osmdesátých let až po konec devadesátých. (oficiální text distributora)

Recenze (187)

Happens 

všechny recenze uživatele

Začíná to fotbalem a okolo děním třetího poločasu, ale film nabere zvláštní spád do drogového světa mafie. Film je trochu přehnaně tvrdý, nic pro děti, řeklo by se. Ta zvláštní atmosféra, kterou to nabere při vstupu Turků do hry vrhá film do drogového noir podsvětí, a to mi moc nevoní. Ale za ten úvod musím dát 5 hvězd. Takových filmů totiž máme, co spočítáme na prstech jedné ruky. ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Fotbalá část je vážně dobrá, ale už si během ní všimnete, že všechno je v tomto filmu přehnané. Bohužel na jejím konci nastupuje budování kariéry, které se stává nudnějším a nudnějším, zvláště když si pak většinu prostoru zaberou kumpáni, kteří jsou absolutní idioti a byli byste nejradši, kdyby už konečně umřeli. Bohužel film ve kterém vám někdo ukáže jedno prostřelení hlavy brokovnicí, ne jednou, ne dvakrát, ale hned třikrát(!!!) si mě vážně nezískal. Jediné příjemné překvapení byl Barnaby(= ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Násilí, prachy, děvky a fet, hned se zdá lepší ten kulatý svět! Surový náhled do nelegálních aktivit i rodinného štěstí agresivních vymaštěnců, kteří dle předpokladů dřív nebo později sejdou tím, s čím zachází. Gilbey sází na syrovou neučesanou formu, ale ve druhé polovině (speciálně v „rašómonských“ chvílích brokovnicové popravy) se mu to dění v prostoru, kde je soucit známkou slabosti, nemile zadrhává. Stanice Millwall, ukončete výstup a nástup, kudly se otvírají.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba - čekal jsem sice něco ve stylu Football Factory a vlastně to podobnym stylem začínalo, ale pak se to zvrhlo do nemilosrdný a syrový gangsterky z anglickýho podsvětí. Jediný, co mě mrzelo, bylo, že nedostal větší prostor můj oblíbenec Frank Harper, ale to je jen malá a bezvýznamná chyba na kráse. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

EXTRÉÉM! Neuvěřitelně Syrový, Brutální a Násilný FILM !! Válka Gangů mezi Mafiány natočenou tou nejrealnější formou, Rozbité, rozkopané držky, flašky rozbité o hlavy, bodání nožmi do břicha a všelijaké různé Humánní Hrůzy!! Dokonce jsem se dočkal i Torture! Obrovské šílenství! Navíc celé je to velmi Detailně Natočeno ! Film rozhodně není pro Slabší Povahy, protože něco takového se nevidí ani v Horrorech !! 80% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • O životě tří postav z tohoto filmu - Tony Tuckera, Patricka Tata and Craiga Rolfa, vypráví film Bonded by Blood (2010). Ten sleduje vzestup drogových dealerů a obávaných kriminálníků jižní Anglie a udržování jejich impéria pomocí strachu a násilí až do jejich smrti. (JardaBauer)
  • O skupině fanoušků Inter City Firm vypráví i film Hooligans (2005), který je hlavně pohledem do života anglických fotbalových chuligánů. (JardaBauer)

Reklama

Reklama