Reklama

Reklama

Poselství bohů

  • Západní Německo Botschaft der Götter (více)

Obsahy(1)

Volně navazující pokračování snímku Vzpomínky na budoucnost opět rozviřuje odvážné teze Ericha von Dänikena. Je opět zaměřeno na teorii návštěv mimozemských civilizací na naší planetě hledání důkazů, které by měly tyto teze podpořit. Některé otázky se již podařilo vyřešit, ovšem je ještě dost těch, které opakovaně otevírají debaty a názorové střety. (Robbi)

(více)

Recenze (27)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Dokument navazující na Vzpomínky na budoucnost (1970) - za použití stejného přístupu a stejné hudbičky se Erich von Däniken snaží diváka přesvědčit, že některé monumenty nacházející se na Zemi byly vytvořeny mimozemšťany / za pomoci mimozemské technologie. Na 18. minutě je zmíněn slavný indiánský kmen Hopi. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Stále na špičkové úrovni, odborné ale i zcela laické analýzy k nevysvětlitelným věcem, které vám berou dech, řekl bych že tento film je ještě možná o kapánek lepší než již zmiňovaná jednička, která dost dobře slouží jako průvodce po celém světě. Tento dokument můžeme v pravém slova smyslu, opravdu označit jako dokument, na rozdíl od jedničky, je zde plno vážných rozhovorů, biblických výkladů (prorok Ezechiel), spekulací, hypotéz nejen z řad renomovaných odborníků, uvidíme zde například i samotného pana Dänikena, který zde čte z nějakých starých textů. Je tu spousta nových záhad (např. Nan Madol v Mikronésii) ale dokument se šikovně vrací i k těm starým (Nazca a především pak k indiánům ze všech koutů světa), který jsme viděli už v jedničce. Všem milovníkům sci-fi, záhad, tajemna a hlavně starověké tajemné preastronautiky a Paleo-Seti vědy mohu jen vřele doporučit! Viděno po čase 20.02.09, komentář zde jako třetí v pořadí! ()

Reklama

Desmi 

všechny recenze uživatele

Sice už tenhle dokument dost stárne, avšak otázky, které pokládá, jsou stále stejně aktuální a stále stejně bez odpovědí jako v době jeho vzniku. Jedinou jaho slabinou (jestli se to tak dá nazvat) je obrovské množství informací. Zkrátka a jednoduše, je toho tolik, že to naposezení všechno nejde vstřebat. Přijde mi to jako kladivo na nevěřící a zároveň křečovitá touha Danikena po uznání a rozpoutání debat o vývoji lidstva napříč světem. No, Erichu, uspěl si na výbornou..! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Stejně zajímavé, jako Vzpomínky na budoucnost. Opět je to plné zajímavostí a myšlenek, nad kterými se stojí za to minimálně zamyslet. Hezky to taky propojuje záhady probírané již ve Vzpomínkách, tak i ty "nové", co zazní zde. K plnému počtu mi chybělo jen (aspoň pár) názorů protistrany, aby si nad tím vším mohl člověk líp vytvořit vlastní názor, ale jinak jsem spokojený a stejně jako Vzpomínky na budoucnost musím označit Poselství bohů za velmi zajímavý dokument. 4* ()

esopesokeso odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento výplach mozgu je vhodný akurát pre totálnych vypatlaných jedincoch!Stačí sa pozrieť na tunajšie vysoké hodnotenie tejto sračky a hneď kohosi napadne vytvoriť banku, ktorá ponúka 40% úrok v sporení chechtáčikoch.Stačila mi 2 minutová ukážka na jútubku Vyzkoušej si své nadpřirozené schopnosti a mal som dosť!Gratuľujem všetkým, čo tomuto nezmyslu uverili a považovali to za zázrak!Vedecky sa to dá vysvetliť tak, že teplo rúk zohrieva chladnejšie prostredie, a tým sa tvorí vánok, ktorý uvedie do pohybu daný predmet na hrote ihly. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Letí-li člověk v kosmické raketě rychlostí světla dobu dlouhou 50 let, uplyne na naší planetě 420 000 let. (Terva)

Reklama

Reklama