Reklama

Reklama

Escobar - Paradise Lost

  • Francie Paradise Lost (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Escobar: Paradise Lost sa odohráva počas posledných rokov Escobarovej nadvlády v Kolumbii. Mladý surfer Nick (Josh Hutcherson) a jeho brat Dylan (Brady Corbet) nachádzajú skromné útočisko na surfovanie pri Medellin, kde Nick spoznáva ženu svojich snov Mariu (Claudia Traisac). Maria je však toho času zaneprázdnená prípravou kampane pre svojho strýka Pabla Escobara (Benicio del Toro). Potom, čo Pablo pomôže Nickovi a Dylanovi s miestnymi kriminálnikmi, s ktorými mali problémy, Nick postupne upadá do divokého sveta extravagancie, korupcie a krviprelievania, z ktorého je nemožné uniknúť. (ambron)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (77)

mira007 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, nečekal jsem životopis ale ani že největší drogový boss tady bude jen jako pozadí jako jen reklama na ne špatný thriller. Po vzoru posledního skotského krále, kde fiktivní postava doktora se přátelila se skutečným diktátorem a s ním zažíval chronologicky skutečné události, tak tady realita je více upozaděná.Benicio je extratřída, ale ten konec je opravdu stupidní. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Benicio Del Toro je snad v každém snímku úchvatný a Escobar je tomu důkazem. Když už na nic, tak na něho se kouká vždycky s úžasem. Paradise Lost je trvrdý film zasazený do pro prostředí, které třeba není každému úplně blízké, ale o tom tenhle thriller je. Možná byl Pablo škarohlíd a nemilosrdný hajzl, ale uměl to. Lidé kolem něj, nemohli spát klidně a tak jede celý film od začátku do konce. Přijde mi, že všechno ostatní bylo jen jednou velkou kulisou, nevím jestli je to dobře, nebo ne, ale zapůsobilo to na mě. Možná bych ubrala nějaký ty minuty, ale jinak 7/10 ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Kdybych předtím neviděl Narcos... Jenomže já jsem Narcos viděl. A tohle není ve srovnání s tím vůbec nic. Tohle je ve srovnání s tím jen film. Film o chlápkovi, jehož myšlení nedává smysl, a jediné, čím si to máš vysvětlit, tak tím, že byl lačná zrůda. Chybí mu ten lidskej rozměr, kterej mu dodal seriál. Kterej osvětlil seriál. Nevraždil beze smyslu. Nevraždil svoje nejbližší proto, že by mu mohli škodit. Vraždil je v momentě, kdy mu skutečně škodili, případně tehdy, když to na něj mohlo působit dojmem, že by mohli škodit. A hlavně: nikdy nebyl žádnej Nico, kterej se měl stát dokonce součástí širší rodiny. A i kdyby byl, tak by snad nevypadal jako figurka z japonskýho animáku, která ještě navíc věčně spřádá nějaký pikle. Z tohohle borečka bych byl paranoidní i já, vůbec jsem se tady tomu Pablovi nedivil. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Pablo Escobar ako charizmatický papá, ktorý pod svoje robustné krídla schová svoje dietky. Je tam príjemne, teplo, bezpečne, až dokým človek nezistí, že v onehdá stojacej stajni sa po víkendoch mačetou porcujú "problémy". O Escobarovi viem veľký prd, čiže netuším nakoľko je táto štylizácia verná jeho skutočnej osobnosti. Inštinktívne mám pocit, že sympatickí mafiáni ako z Krstného otca sú skôr chlapskou červenou knižnicou a realitou je banda poloprimitívnych hovád. Ale v žánrovom zaradení tu na csfd svieti "romantický/thriller", čiže touto optikou výsledok napĺňa svoju škatuľku. Del Toro je perfektný, stačí mu nehybne sedieť v šušťákovej súprave a človeku je jasné kto je kápo. Holt, prirodzená charizma. Hutcherson, upotený to apendix Jennifer Lawrence v Hunger Games, sa celkom snažil. Celkovo sa nejedná o žiadny zázrak, ale po napomádovaných gangsterkách z posledných rokov (Legend, Black Mass) je Escobar menšie vykročenie správnym smerom. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NICKU, EXISTUJÍ ZÁKONY PŘÍRODY. A KDYŽ TĚ ZAČNOU OVLÁDAT, MUSÍŠ JE PŘIJMOUT…“ /// Nickova pohádka, kterak se šťastnou náhodou prosouložil do Escobarovi rodiny. Máme tady kupu šťěstí, který mírně narušoujou pochybnosti, páč Nick neví. Vidí, jak je Patron obyčejným lidem milován, koka je brána jako folklór a o krvelačnosti nikdo nemluví (páč kdo to zkusil…). Film ze života, byť na základě jakýsi historky, ale uvěřitelnej, navíc solidně odvyprávěnej. První půlka je spíš taková romantická (s trochou krve), ta druhá přestává bejt idylická, páč se v ní začínaj uplatňovat mafiánský pravidla a je plná opěvovanýho Pabla a vystresovanýho Nicka. Hutcherson není kdovíjakej herec, ale toho troubu jsem mu věřil. Přestože film vypráví hlavně o Nickovi, řekne naprosto všechno o Pablovi. Neživotopisně, ale srozumitelně. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Řekli mně: „Nikdo neuteče P. Escobarovi!“. 2.) Zjistím, jak zbohatnout na národním produktu. 3.) Thx za titule ,,saymonan“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Snímka sa natáčala v panamských lokalitách Bocas del Toro, Chiriquí i samotnom meste Panama. (mh825)
  • Španielska herečka Claudia Traisac vo filme používala mnoho mexických a argentínskych fráz, pretože vôbec nehovorila kolumbijským dialektom. (MikaelSVK)
  • Vlajka vejúca pred kanadskou ambasádou v Bogote, v skutočnosti nebola vlajkou Kanady. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama