Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spin-off seriálu Pretty Little Liars (od r. 2010).
Ravenswood, mestečko nachádzajúce sa neďaleko Rosewoodu v Pennsylvánii, už po niekoľko generácií sužuje smrteľná kliatba. Nepríjemné udalosti spoja päť neznámych ľudí, ktorí budú musieť spoločne pátrať v záhadnej a hrôzostrašnej histórii tohto mesta, aby zistili niečo o kliatbe skôr, než bude príliš neskoro. (deathmoon)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (31)

Mis_heel 

všechny recenze uživatele

Pilot byl podle mě fajn..trochu víc strašidelný, takže na další díly se už asi nebudu dívat v noci, ale nezklamal. Už před shlédnutím pilotu jsem čekala, že to bude temnější a záhadnější než PLL. Je pravda, že na to že je to spin-off k PLL, tak je žánrově jinačí - duchové, příšerky atd., ale proč ne. Námět té záhady města je zajímavý a i přes ty "příšerky" je to docela lákavý seriál. Mě osobně se ten námět hodně zalíbil a po pilotu se těším i na další díly, tak doufám, že mě nezklamou :-) ()

MissSimm odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu přijít na to, jak může mít tenhle seriál přes šedesát procent. Herečka se ráno probudí, má natočené vlasy a je nalíčená jak modelka, hlavní postava zemře hned v prvním díle, ale stejně tam po zbytek seriálu straší, všude tam jsou duchové a celý město je jedna velká záhada! Nemám slov. Pitomost na druhou. ()

Reklama

beckham- 

všechny recenze uživatele

Seriál mě chvílemi bavil a naopak, nehltal jsem každý díl jako u jiných seriálů, něco mu chybělo. Tajemnost to určitě nebyla - tou režiséři nešetřili. Spíše špatně vybraní herci, protože jsem vlastně neměl ani komu "fandit". Završil to finálový díl u kterého jste ani nepostřehli, že se jedná o závěrečný díl první série. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Ke své mateřské show to má daleko. Přijde mi to trochu jako Nezvratný Osud. Jen tady je hodně duchů a zatím se jim daří žít a neumřít, takže to nebude tak moc nezvratné. Jde o zajímaví nápad pro mladší diváky. Jde o dávku strachu a duchařiny (něco jako Pro Strach Uděláno), až na to, že jde o klasický dnešní formát seriálů, aneb víc otázek než odpovědí každým dílem. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem vzala, že se bude vysílat v pauze mezi PLL a že bude mít jenom jednu sérii a že bude o něco mysterióznější než PLL. Jenže to jsem netušila, že to bude taková duchařina. Vím, že spin-off by se měl brát jako jiný seriál, ale ono se to dělá dost těžko, obzvlášť, když tam přijede na návštěvu Hanna. Přesto však, v okamžiku, kdy jsem se od toho dokázala odprostit, by to bylo docela zajímavé, jenomže jsem si povětšinu času říkala, jaká je to kravina, že PLL je reálný svět a tady o město vedle se dějí takovéhle věci. Navíc jsem myslela, že to mají něják rozvrhnuté, když je jen jedna série a že to něják uzavřou. Jenomže jsem netušila, že mají naplánovaných jen deset dílů, nikoliv dvanáct, jaké bývá minimum a že to nechají naprosto nevyřešené. Byla to jedna otázka za druhou, jedna záhada za další a žádné vysvětlení se nekonalo, ba co víc, vůbec jsem nepochopila, že onen desátý díl měl být finále. Stanice se tedy rozhodla, že seriál zruší a já teď nechápu co to tedy vůbec mělo být. Nechápu jak by se Caleb teď mohl vrátit zpátky do PLL, nebo jestli teda zůstane v Ravenswoodu a do PLL už se nevrátí. Seriál by to mohl být zajímavý, kdyby se vysílal jako samostatný, nikoliv jako spin-off. Prostě to byl dost slušně promrhaný zajímavý námět, kterému bych dala i víc hvězdiček, ale takhle ještě přidávám a dávám 3* ()

Galerie (270)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel v New Orleans. (Weasley)

Reklama

Reklama