foto

Keegan Allen

  • nar. 22.7.1989 (30 let)
    Southern California, California, USA

Biografie

Celým jménem Keegan Phillip Allen je americký herec, jehož zatím nejvíce proslavila role Tobyho Cavanaugha, kterou hraje v seriálu PRETTY LITTLE LIARS na stanici ABC. Seriál vychází z knižního bestselleru série spisovatelky Sary Shepard. Na roli Tobyho přijel na skateboardu. Přečetl celou knižní sérii Pretty Little Liar, knihy si půjčil od producenta seriálu. Malé role měl i v BIG TIME RUSH nebo CSI.

Dzejnyys

Herecká filmografie

Filmy

2020 Follow Me
2017 Actors Anonymous
Holka na stěhování (TV film)
2016 In Dubious Battle
Král Kobra
2014 The Hazing Secret (TV film)
The Sound and the Fury
2013 Bukowski
Palo Alto

TV seriály

2021 Walker (TV seriál)
2019 CO / KDYBY (TV seriál)
Jací duchové (E07)
Jaká minulost (E06)
Rick a Morty (TV seriál)
Claw and Hoarder: Special Ricktim's Morty (S04E04)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 1/4 (S06E06)
Tlaková vlna 2/2 (S05E21)
Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
Choose or Lose (S07E18)
Hold Your Piece (S07E13)
další epizody (4)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
The DArkest Knight (S07E10)
Original G'A'ngsters (S07E07)
Along Comes Mary (S07E05)
další epizody (10)
2015 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Back to Normal (S02E12)
Prolhané krásky (TV seriál)
Last Dance (S06E09)
O Brother, Where Art Thou (S06E07)
Songs of Experience (S06E03)
další epizody (12)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
How the 'A' Stole Christmas (S05E13)
Taking This One to the Grave (S05E12)
No One Here Can Love or Understand Me (S05E11)
další epizody (12)
2013 Prolhané krásky (TV seriál)
Teď mě vidíš, teď už ne (S04E12)
Bring Down the Hoe (S04E11)
Zrcadlo má tři tváře (S04E10)
další epizody (14)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Temná jízda (S03E13)
Vražedkyně (S03E12)
Ukradené polibky (S03E08)
další epizody (14)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
První tajemství (S02E13)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
Chci se přiznat (S02E11)
další epizody (18)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zapnout, naladit, umřít (S11E16)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Drž se svých přátel (S01E10)
Těžký návrat domů (S01E07)
Všude dobře, na plese absolventů nejlíp (S01E06)
další epizody (6)
2009 Big Time Rush (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2013 Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(52)