Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Delikatesní lahůdka pro všechny ctitele a milovníky nadsázky, úchylného humoru a vyšinutých sériových vrahů. Hodně povedená černokomediální sonda do psýchy jednoho takového normálního schizofrenika, završená hezkým bollywoodským songem spolu se samotným Jéžíšem. Asi nejvíc se mi líbila scéna s jelenem. Originální, vtipné, nápadité, pohledné, ale i k zamyšlení, ty schizofrenikovy pocity a vnitřní pochody jsou tam myslím trefené trefně (tedy usuzuju tak podle knížek, schizouš fakt nejsem... leda málo). ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddychovka od které dostanete přesně to co máte. Mentálně narušeného Ryana, Hláškující kočku, kterou bych rád viděl ve filmu s Johnem Mclaneanem. Psa, který má víc svědomí než pracovník Adry a nádhernou Annu Kendrick, kterou bych masíroval 26 hodin denně. Přidejte kapku gore, dramatu a komedie a vyjde Vám právě Voices. Film nenudí, uteče na svou stopáž rychle a také scénář je velice vydařený. Co na to říct dál? Asi to, že jdu nakrmit svého čokla, který mi právě volá, že má hlad. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Satrapi je mi blízka hlavne vďaka svojej podmanivej poetike a umnému rozprávačskému štýlu. Síce nie som veľký fanúšik Reynoldsa, ale jej americký debut som si nemohol nechať ujsť. Čakal som srandu, dostalo sa mi množstvo wtf momentov. A od polovice filmu som vlastne nevedel čo ďalej čakať. Atmosféra aj pocity sa totiž v tomto prípade menili z minúty na sekundu. Niekedy som sa schuti smial. Inokedy sa mi hlavný hrdina a jeho psychické stavy dostali do hlavy a sám som mal problém cítiť sa tak v pohode ako pred minútou. Finálna pieseň, ale všetkému dodáva príjemnú bodku, takže nemám chuť vraždiť ľudí. A pritom si to pohráva s náboženským motívom, a zároveň vytvára portrét masového vraha, jeho zmyšľania a jeho choroby, takže s ním vlastne súcitíme. Na Satrapi nezvyčajný počin, ale ak sa má jej cesta uberať týmto smerom, tak sa teším na ďalší jej počin. Lebo či už chcete, alebo nie. Nedokázali by ste k tomuto filmu prideliť podobný, aspoň čo sa poetiky a spracovania týka. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JAK SE TI DAŘÍ, JERRY? POCIŤUJEŠ, ŽE BY NA TEBE LÉKY MĚLY VEDLEJŠÍ ÚČINKY? BEREŠ JE VŮBEC? SLÝCHÁVÁŠ NĚKDY HLASY? …“ /// Nevzpomínám si, kdy byl Ryan Reynolds zábavnější! Je jinej než vostatní magoři a sekundujou mu snad jen jeho mluvící kocour a pes (kocourovi by sekly i boty!). (Taky ten chcípající jelen…). Zábavná, černě humorná hororová schíza, ve kterým nejde vo strašení a který můžete klidně fláknout 4*! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vysadil jsem prášky. Snad nikdo neumře… 2.) Má dívka si v lednici připadá osamělá. 3.) Thx za titule ,,playboxguest“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci kámošku. V tý lednici jsem tak sama." Pokud žiju ve správné realitě, tak nenosím růžové montérky, nemám v lednici uřezané dívčí hlavy, nenechávám se ovlivňovat názory svého kocoura a zatím rozeznám králíka od ponožky. Jsem prostě příliš málo úchyl na to, abych si tohle dokázal naplno užít. Přesto je možné, že realita je někde jinde a já makám s Ježíšem, který řídí růžový vysokozdvižný vozík. Určitě to tak není, protože můj psychiatr je s mým stavem naprosto spokojený a skoro každý čtvrtek mě na hodinu pouští z klece. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama