Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Funferr

Funferr (hodnocení, recenze)

Parádní komedie.. Nevím jestli jsem byl jen v nějakém extra dobrém rozpoložení, ale dlouho jsem se takhle nenasmál.. Určitě doporučuji.. Překvapuje mě tu nízké hodnocení ...

Uživatel smazal svůj příspěvek.

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Je to hodně dobrá komedie Damon Wayans je frajer... Nina Dobrev to celý oživuje tou svojí krásnou prdelkou :D

sara93

sara93 (hodnocení, recenze)

Už je protože tam hraje Nina Dobrev stojí za to se na film kouknout . 

araiq

araiq (hodnocení, recenze)

btw uz vyšel Let's Be Cops (2014) 720p BrRip x264 - YIFY, mělo by se povolit hodnocení filmu, ted to nejde.

Jinak film super, pobavil jsem se, dal bych tomu tak 75%, ne 58.

martincba

martincba (hodnocení, recenze)

Nerozumiem tym hodnoteniam.Skvele som sa bavil od zaciatku do konca.Milujem akcne komedie to bude tym :-) urcite lepsie ako nejaky mainstream o ktorom sa vsade pise a rozprava a po 20 minut to vypnem.

martincba

martincba (hodnocení, recenze)

Smejdi nepodareni..dufam ze to daju do kina skor ako ten 20.11. Ten datum sa moze zmenit?

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Výborně! Nick Miller a Coach v celovečeráku! Už se nemohu dočkat a naštěstí u nás v Holandsku to bude již za dva týdny :-)

Da_reba

Da_reba (hodnocení, recenze)

Milé Čsfd, ktoré uznalo môj komentár ako nepatričný, parafrázovaný od oficialného vyjadrenia distribútora  k tomuto filmu a pritom uznalo sračku od Acrobat-a jebem na vás, tu sa nemá zmyseľ snažiť!!!!

na příspěvěk reagoval Allien.9

gatorly

gatorly (hodnocení, recenze)

To vubec nevypadá špatně, mohla by to bejt celkem dobrá komedie naví duo Jake M. Johnson a Damon Wayans Jr. celkem dobře funguje i v New Girl

Renie42

Renie42 (hodnocení, recenze)

pěknej trailer, pobavil, tak doufám, že celý film bude stát za to

0L0V0

0L0V0 (hodnocení, recenze)

wow! teším sa! ..vyzerá to na celkom zaujímavú komédiu ! :) 

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Doplnit: Keegan-Michael Key   ... říkal sem si že ten v autě vypadal jako on a imdb potvrdilo :D

Reklama

Reklama