Reklama

Reklama

Kite

Trailer 1

Obsahy(1)

Nikdy nepodceňujte dievča, ktoré už nemá čo ​​stratiť.
Hlavnou hrdinkou filmu Kite je mladá žena Sawa (India Eisley), žijúca v skorumpovanej spoločnosti, kde zločin a gangy terorizujú ulice. Keď sa jej matka a otec, povolaním policajt, stávajú obeťami brutálnej vraždy, začne nemilosrdne prenasledovať muža, ktorý ich zavraždil. S pomocou bývalého partnera svojho otca Karla Akera (Samuel L. Jackson) a tajomného priateľa z jej minulosti (Callan McAuliffe) sa stáva nemilosrdnou dospievajúcou vrahyňou, ktorá sa nezastaví pred ničím, kým nedosiahne svoj cieľ a neodhalí pravdu. (misterz)

(více)

Recenze (30)

bourec 

všechny recenze uživatele

Je vidět,že sledovat filmy je pro některý jedince obrovskej problém.Tohle je taková hodně odlehčená blbinka s docela drsnejma scénkama, a ta padesátikilová pipka je kosí fakt dobře.A že se někdo pozastaví nad debilitou a nevěrohodností tý hlavní hrdinky,jo,je potřeba ,vy troubové se nad to povznést.Navíc film má docela pěknej vizuál,a ani amatérsky to nijak moc nevypadá.Líbilo se mi to,a v poslední době tolik filmů tuhle nálepku vode mě nedostalo.60%. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Rok dva čtrnáct neměl Samuel dobrý, ne ne. Nejdříve se výměnou za skládací saunu upsal Finům k čurákování s parožnatým harantem, aby ,,Sejmul prezidenta", a následně si zaskočil do právě komentované mrdiny vydělat se na chléb svůj vezdejší ještě více. Jestli se mu takhle sralo všechno, tak se musel na silvestra těšít jako Ježíšek na chanuku. Nejspíše v tomto neblahém járu zaplatil daně omylem trojmo, hemoroidy se mu spustily v takovém vydání, že si na ně šlapal, a na zahradě mu vyrostl vulkán. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jebat vás všechny do ucha. Mě se to líbilo. Správná nálož šíleností, brutality a řádně pokleslý filmový zábavy. Začátek úplně na jedničku. Drsná nadrogovaná frajerka s vymazanou pamětí a červenou parukou co likviduje celkem vtipně a krvavě obchodníky z bílým masem. Tempo sice nevydrží po celej film ke konci už se to trochu táhne, ale zase to zachrání závěrečná pointa a ty stesky ohledně nedůvěryhodný akce? Čekali jste snad, že film kde děvka co má 20 kilo i s postelí nakládá chlapům bude důvěryhodnej?! Parádní jednohubka.75% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Anime verzi si pustím, leč věřim, že to nebude taková shitka. Měl jsem si to pustit obráceně spíš, abych věděl kde se stala chyba. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Sawa je poněkud nepůsobivá zabijačka. Snaží se o image Hit-Girl, ale přitom dostává v jednom kuse po hubě a každou chvíli jí musí někdo jiný vytáhnout z průseru. A je zmítaná všelijakými úzkostnými stavy a plná bolestných vzpomínek, které se snaží dostat z hlavy fetem. Pod jejím drsným zevnějškem se totiž skrývá citlivá slabá dívka, která by jistě žila ráda normálním rodinným životem s mamkou a taťkou a randila s pěknými metrosexuálními kluky, ale má tu smůlu, že žije obklopená nemilosrdným psychopatickým ultranásilím v odpudivé městské džungli.... Tak na takovýhle infantilní psychologizování já vám z vysoka kašlu vážení. Ve filmu podobnýho druhu chci vidět brutální, přímočarou a vtipnou řežbu a ne koukat na to, jak hlavní hrdince co chvíli slzí její smutná očička. Příště si vyberte, jestli chcete natočit romantickej rádoby drasťák pro náctiletý, nebo pořádnou masařinu, obojí jaksi neštymuje dohromady. Aspoň že Samuel L. je skvělej jako obvykle, akce je většinou hodně dobrá a natočený je to nadprůměrně zručně a pohledně. A fakt, že předloha je japonskej animák, mnohé vysvětluje. Takže tentokrát upřednostním formu před obsahem a zaokrouhlím nahoru. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jeden z tych pripadov filmov, ktore maju famozny trailer, ale samotny film vôbec nefunguje. Akcne sceny su dost solidne, plne stavnatych gore efektov, ale postavy su hrozne divné. Vôbec nefunguje dramaticka stranka. Cely cas si hovorite WTF? A nie tym zabavnym spôsobom. Pointa zaporaka predvidatelna a Samuel L. Jackson si znova vybral slabu chvilku. Nejak takto by vyzeral Kick-Ass, keby dopadol zle. 4/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tento film si nezaslúži také negatívne reakcie. Iste, príbeh nie je bohvieako originálny a je ľahko predvídateľný, ale ma slušné tempo, kvalitnú akciu a dosť krvavých scén, čo na priemerný akčný film je tak akurát. Ak by to malo trochu lepšie vymyslený záver a zaujímavejšie typy vo vedľajších úlohách, tak by sa nebolo na čo sťažovať. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Snímek co se tváří hodně akčně,ale tím,že tam obsadí gymnasty co skáčou jak klokani to asi nezachrání-a to nic proti nim.A lákadlo v podobě desetiminutové účasti Samuela L. Jacksona to taky nevytrhne,to už je i celkem trapný tohle najímání herců aby nalákali jen diváky,protože film sám o sobě nestojí za nic,v tomhle vyniká hlavně Bruce Willis.Co se týče příběhu tak nic převratného se zde neděje jen se to snaží mít nádech nějako budoucí vize společnosti.za mě celkově 45 % a dvě hvězdy. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Předlohu neznám ale to asi ani není příliš velký problém. Kite totiž těžko přesáhne rámec v celku solidně natočené hovadiny. Všechno a všichni se tváří tak surově a nevybíravě, nicméně v jádru je film překvapivě suchou a nepříliš zábavnou žánrovou záležitostí, která sice nabídne několik momentů které mohly být dokonalé, nicméně jakoby někdo zapomněl, co to vlastně chce točit. Škoda. Alespoň že ten Samuel tu vypadá a hraje jako by byl tak o patnáct let mladší. Na slabou hodinku a půl to ale i tak nevydá. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bessonovský typ hrdinky, který je převzat z původního japonského anime. Navíc je to celkem jasné schéma pro film o pomstě. Po první scéně jsem si myslel, že to bude fajn béčko, které bude cool, ale bohužel další dění ukázalo, že to ono opravdu není. Jsem zvědavý na Japonskou předlohu. Do té vkládám více nadějí. ()

carlos 2010 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé sledovať ako sa v súčasnosti veľa bývalých špičkových hercov ocitá v sračkových filmoch. A tých hercov je dosť vela, napríklad: SL JACKSON, ROBERT DE NIRO, BRUCE WILLIS, JOHN CUSACK... Však nakoniec ide vždy iba o prachy. Skoda. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Boha, taký premárnený potenciál. Nebudem sa vyjadrovať k originálu. Ten akoby u mňa neexistoval. Preto mi to prišlo neopozerané, drsné, špinavé atmosferické. Nápad fakt že dobrý. Niekoľko scén na jednotku. Film ale totálne zlyháva va akcií, ktorá je nedôverihodná a zle natočená. India my moc sympatická teda nebola a jej postava by neprežila ani 15 z filmu. Callan je tu otravný a film skôr kazil. Mierne film dvíha dopredu S.L. Jackson, ale trailer sľuboval oveľa viac. Odporučil by som to zrušiť, vymazať z pamäti a natočiť znova. 55% a 3* ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

S puvodnim Kite to moc spolecneho nema, ale dej docela ujde (na akcni B-cko). Samuel Jackson tam ma spis cameo, ale docela dulezite a slusne odvedene a India Eisley (Kite) je fajn. Co me utkvelo asi nejvic je prekvapive dobra psychedelicka atmosfera prostredi slumoveho mesta vcetne barev, architektury a lokaci. Tenhle aspekt skoro jako by vypadl z A-ckoveho filmu (dobra vyprava a kamera). Koukatelne, ale melo to na vic.. ()

Balu... 

všechny recenze uživatele

Nikdy nepodceňuj sračku, která měla předlohu jako sračku, smrdí jako sračka a vypadá podle hodnocení ostatních jako sračka - vy narozdíl od ústředního motta filmu máte co ztratit, konkrétně hodinu a půl koukáním na tohle.. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ono to asi na ty 4* fakt nemá. Ale mně takové jednorázovky ke štěstí naprosto stačí. S. L. Jackson a jeho charisma táhne film po herecké stránce nahoru, krása a povedené akční scény v podobě I. Eisley mě u filmu držely a neměl jsem potřebu si to něčím kazit. Drsná atmosféra nějaké blízké skoro post-apo doby vykreslovala skvěle charakter celého díla. Temné, drsné, krvavé, nekompromisní. Před mnoha věci se normální člověk asi pozastaví, já je ale neřešil... Jen mě mrzí, možná je to dobře pro tento film, že mi unikl anime předchůdce! Už na něm pracuji a těším se! Ale této rychlovce už hvězdičku nevezmu... Moc milé překvapení. ()

Reklama

Reklama