Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

liskam 

všechny recenze uživatele

Road movie limuzínou v noci a jen po Los Angeles... To tu ještě nebylo. Teda možná bylo, ale já o tom nevím:-) Nehká, na nic si nehrající jednohubka, která má za úkol pobavit a né si hrát na bůch ví co. A mě film opravdu bavil! Na to, že jsem na něj koukal opravdu pozdě v noci, jsem u jeho sledování ani nezívnul. Za mě 77% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

To byla šleha Určitě to nesedne každému, ale ta Carnahanova hravost a volnost, to mne prostě svinsky bavilo. Chris Pine životní role, bez debat. Strašně bych chtěl, aby nějaké komiksové studio mělo koule a svěřilo Carnahanovi komiksový projekt. Moc jsem se bavil. K drinku s ledem to bylo v tom parnu ideální, osvěžující. A Bad Boys teď vůbec strach nemám. 8/10 Netuší někdo, jak an tom tenhle film byl finančně? Našel jsem akorát že stál 5 mega, hrozně bych mu přál, aby se zaplatil. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Ray Liotta? Liotta ťa chce zabiť!..." Mám rád tieto filmy, kde je hrdina pod obrovským tlakom a skáče z jedného problému do druhého a ani to nemusí byť komédia. Nie je to dlhé, film zbehne ako voda, stále sa tu niečo deje a P. Wilson je sympaťák, ktorý mi stále pripomína P. Newmana v mladších rokoch. J. Alba je dosť hviezdne meno na to, aby sedela za počítačom, preto som ten záver predvídal, ale inak fajn jazda. 70%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Příběh je založen na celkem jednoduchý zápletce, která co deset minut získává nějakou tu dějovou kudrlinku, takže než se dojede do finále je z filmu docela poveden kudrnáč. Krapet akce, krapet humoru a docela větší krapet neorotodoxnosti vydrží bavit po celou dobu svý existence na televizní obrzovce. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ále néé ... tohle mě zklamalo. Film spadá do nějakýho sub-sub-ranku kde týpek pobíhá po městě, řeší mraky průserů a má na to omezenej čas. Akce spíš trapná a celý to působí jak z 80. let. Zápletky nudný a hlavně , celý je to prostě nuda. Malej film s malou zábavností na kterej za 10 min zapomenu. Na druhou stranu fajn oddechovka pro celou rodinu, kterou haranti nepochopí a budou vám skákat po hlavách. Prostě "filmovej výstřel na prázdno" ... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)
  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama