Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (141)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Devil's Due... kde začít? Chápu, že má někdo mánii natočit celý svůj život, takového partnera bych asi brzy vyprovodila ze dveří, ale.. řekněte mi, že kdyby se vám začalo dít něco jako hodně divného, tak byste přece pustili kameru z ruky a šli to řešit. A on ne, pořád a za každých okolností natáčí imrvére všechno. Chápu, že to tak musí být, abychom my, diváci, viděli vše od A do Z, a že jít s logikou na horor je poněkud.. nelogické, ale zhruba od půlky filmu už mě to vytáčelo na maximum. Jinak to je ovšem docela snesitelný snímek o zrodu malého satánka, co mi tam hodně chybělo, bylo to, že jsme ho prakticky ani nezahlédli. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se vyznačuje konstantním zrychlováním děje... Začátek se K--U-Z-O-U-F-Á-N-Í vleče, zato na konci je tempo přímo pekelné. Vše je ovšem sraženo debilizátorem, který dostal do ruky scénář (vysvětlování, proč člověk dělá, co dělá, plus čehokoli, co by mohl běžný divák s IQ pod 70 nepochopit). Což samozřejmě znehodnotilo teoretickou autentičnost found footage. Obodování si ještě rozmyslím, nicméně zdejší procenta jsou myslím hodně podhodnocena... ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Snímání filmu osobní kamerou je od dob Záhady Blair Witch poněkud pasé, ale hlavně ne překvapující...V tomto případě je to docela rušivé...A příběh příchodu Antikrista je starý jak lidstvo samo, ale hlavně - Nejlepší je pořád Polaňského Rosemary má děťátko...Čekala jsem něco inovativního, ale nedočkala jsem se ničeho...Za mě 40% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nevystupovat, pokračujem! Kolotoč "hand cam" a FF horrorů se nezastavuje, místo toho představuje svůj další skvost. Devil's Due je, bohužel, zase jen řadový produkt z pásové linky, do něchož se přidavači očividně snažili nastrkat všechny ingredience, aby masovým divákům alespoň trochu voněl a chutnal. Antikristově cestě z matčina lůna tak předchází její abnormální síla a zvýšená agresivita, nenávist ke kostelu a chuť na nějakou tu zvěřinu. Plus ďáblovi přisluhovači, ale to je tak nějak fuk, hrajou až třetí housle. Nebudu ale za úplně zlou svini a pochválim jak sympatickou hlavní dvojici, tak lesní scénu, v níž se několik lidí naučí létat. I přesto je film sotva poloviční, tudíž moje známka 33,3 budiž jasně symbolická. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kritika padá hlavne na opäť ( už koľkýkrát ) použitý found footage style, ktorý už vážne začína unavovať. Štýlom, poďte so mnou na hajzel a ja nasmerujem objektív priamo na análny otvor, aby ste videli naozaj všetko ( obrazne povedané ), sa odvíja celý príbeh plný neoriginálností a klišé. Ale aby som podobne, ako kolega J*A*S*M prehlásil, nie je dôvod byť tak prehnane kritický. Ako hororová jednohubka obstojí. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)
  • Tvůrci k filmu přistupovali raději jako k mixu děsivého thrilleru a znepokojivé romance než k hororu. (Hal_Moore)
  • Uvedenie filmu do kín sprevádzala marketingová kampaň, kedy sa po uliciach New Yorku pohyboval detský kočík ovládaný na diaľku, v ktorom bolo ukryté mechanické dieťa s hrôzostrašným výzorom, akoby ho posadol diabol. Z detského kočíka sa ozýval plač a hneď ako okoloidúci nazreli do kočíka, dieťa sa rýchlo posadilo a spustilo rev, niekedy dokonca striekalo tekutinu - zvratky. Video na portáli YouTube, kde dieťa straší okoloidúcich, malo len za 2 dni 20 miliónov zhliadnutí. (xpantherx)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno