Reklama

Reklama

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

  • USA Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (více)
Trailer 9

Díky tajemným stopám, které Jakeovi zanechá jeho milovaný dědeček, a které poodhalují tajemství jiných světů a doby, Jake objeví kouzelné místo, známé jako sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. Jeho tajemnost i nebezpečí se začnou prohlubovat, jakmile Jake pozná jeho obyvatele a jejich zvláštní, neuvěřitelné schopnosti, ale i jejich strašlivé nepřátele. Jake nakonec zjistí, že jen jeho vlastní a výjimečná "podivnost" může zachránit jeho nové přátele. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Nápad možná dobrej, ale trochu neslané nemastné. Něco tomu chybělo.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ivoman

Copak?! šplápnul jsem ti na kuří oko? 

To nepřeneseš přes srdíčko malou pravdivou resenci tvého afektovaného úsudku? 8)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Docela jsem se tohoto filmu obával, ale musím říct, že zcela zbytečně. Film má dobře vykreslené postavy, krásný vizuál, herecky dobře zahrané a docela zajímavý děj, ve kterém se postupně odhalují tajemství. Nebýt toho možná, až moc infantilního konce nebál bych se dát plný počet. Takhle "jen" pěkné 4* a 75%.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

To byl souboj? Já myslel že se jim přetrhl filmový pás tak ta plácnuly Sindibádovy cesty ze 70? A ta trapárna z těma očima co tam ten Jeack vlastně dělal? K čemu tam sakra byl! -_-

na příspěvěk reagoval Ivoman, Tryskomyš

Příspěvek byl smazán administrátorem.

kalnel

kalnel (hodnocení, recenze)

Neviete niekto náhodou, že či sa nechystá pokračovanie podľa ďalších dvoch knižných dielov od Ransoma Riggsa?

na příspěvěk reagoval Dadel

Martin.Proko

Martin.Proko (hodnocení, recenze)

Lehce spouilerující dotaz . Abe přetočil sám čas když seděl na molu? Je bam jaksi malá časový zádrhel nebo Peregrinová krom smyčky může přetáčet čas jak potřebuje?

na příspěvěk reagoval bloodcountes

R_C

R_C (hodnocení, recenze)

Nutně potřebuju pomoct! Ty monstra...pořád mi vrtá hlavou kde jsem je už viděla....Vím že něco podobnýho už bylo vyprodukováno...a nemůžu z toho spát...nemá někdo nápad odkud jsou? 

na příspěvěk reagoval m.abrams, venalce, Yoshitsune, packa

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Vizuálne, herecky aj hudobne veľmi pekný film. Eva Green je objav storočia, to som si istý. Je absolútne fantastická v každom jednom zábere! Škoda len, že nedostala viac priestoru, to isté sa týka Judi Dench, ktorú si rovnako veľmi ctím za jej nesmierne herecké charizma.

Obsahovo je už film trochu slabší. Priveľa klišé, a ako bolo spomenuté, tí záporáci... Akosi som mal z celého filmu pocit, že je určený skôr mládeži do 15 rokov. Tá typická burtonovská temnota sa vytratila po úvodných titulkách a po druhý krát sa vo filme objavila už len raz.

Napriek tomu je tento film veľmi milým spestrením veľmi nudného leta. 

Shaman1135

Shaman1135 (hodnocení, recenze)

Dopredu hovorím, že knihu som nečítal. Včera som bol v kine a za mňa veľká spokojnosť. Atmosféra, soundtrack i herci veľmi fajn, Burtona cítiť takmer z každého záberu. Len zaporaci sú hrozní idioti a nezmení to ani hlaškujuci Samuel.

na příspěvěk reagoval gonga

Espejox

Espejox (hodnocení, recenze)

Četli jste knížku? Líbila se vám? Do kina nelezte. A když tam polezete, moc od toho nečekejte. Fanoušci předlohy hulákali kvůli záměně schopností některých dětí. To mi ve finále vadilo ze všeho nejmíň. Hlavně poslední půlhodinka je vážně chuťovka, patrně omylem převzatá z úplně jiný předlohy.

na příspěvěk reagoval Asenath, Akirek

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Koukam uzivatel Akaforty to pekne sepsul :D :D ja se na to tesim jak malej z.rd :D 

Uživatel ALIENka_ smazal svůj příspěvek.

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Sakra! Musím to stihnout dočíst dřív než vyjde film... x)) Protože se na to strašně moc těším (kniha je boží) a chci jít na to jít do kina, tak to bych si měla asi pospíšit. :))

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

říkám si že ta věčná bomba tam bude rozhodující pro to finále.. mám pravdu? :)

adriane9

adriane9 (hodnocení, recenze)

reccal

Taky je zde v obsahu psáno o Jacobovi otci, přitom v knize šlo o jeho dědečka, ten mu přece vypráví o podivných a také ho netvor zabije. Nebo si to pletu?

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

reccal

Jo jo.. musíme být originální... ti X-Mem jsou úplně všude. :D

Aby měli i něco do případného pokračování? ;)

Související novinky

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Reklama

Reklama