Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (236)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nojo, ňáký masitý GP tu už dlouho nebylo, tak co bych to teď nevosolil. That Awkward Moment samozřejmě má mouchy, v lecjaký poloze je typickou americkou romcom o partě sotva rozumných mladých lidí a občas se doopravdy snaží bejt originální i tam, kde to snad technicky ani neni možný. Stejně tak pro mě ale pořád představuje málokdy vídanej (skoro)teen snímek s vydatnou dávkou přirozenýho herectví, vybalancovaný romantiky (puberťácký i pěkně citlivý) a nedrhnoucích dialogů. Imogen Poots pak sice neni moc hezká, ovšem zato disponuje takovou tou zvláštní jiskrou, která veškerý chybky bohatě vynahradí. --- "It's a cocktail!" ()

ditrue 

všechny recenze uživatele

| 55% | Romantická komedie, ve které ta komediální část funguje daleko lépe než ta romantická. U komediálních scén jsem se často od srdce zasmál, ale když se pak snažil film budovat romantickou atmosféru, bylo to k uzoufání nekreativní. V tomhle ohledu má Tom Gormican co dohánět a když už chce zaujmout diváka pouhou konverzací mezi dvěma lidmi, měl by pořádně nakoukávat filmy typu Před úsvitem, aby viděl jak se to dělá. Plus přidávám pár procent navrch za zábavně podanou postavu Milese Tellera, která mě vždycky dokázala pobavit. ()

Reklama

Dawon 

všechny recenze uživatele

V podstatě tuctová romantika s čitelným vývojem, kde se nám partička kamarádů tak nějak prošoustá k pravé lásce. Člověk by si asi řekl, že takových filmů litá po světe až až, a on by ten člověk měl asi i pravdu, a přesto je to fajn podívaná, která hlavně kvůli extrémně sympatickému obsazeni zkrátka baví. Ano, ze Zaca Efrona je sympaťák...asi už stárnu. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová romantická komedie, což je jako režijní i scenáristický debut pro Toma Gormicana velmi dobré. Zápletka sice není dvakrát originální a najdou se i hluchá místa. Ovšem dívá se na to dobře a chemie mezi herci tomu dodává šmrnc. Zack Efron se snaží zbavit nechvalné "muzikálové pověsti" a docela mu to jde. Ovšem stejně jako v Need for Speed mě i zde mile překvapila roztomilá Imogen Poots. Nemůžu si pomoct, ale v něčem mi připomíná Scarlett Johannson. Takže? Za mě lepší 3* ()

venison 

všechny recenze uživatele

Celkem klasický scénář - kámoši se zcela nesmyslně vsadí o jednu volovinu a snaží se jí (alespoň na oko před sebou) dodržet za každou cenu, že málem přijdou o "tu pravou" :-) Více než o typickou komedii se spíše jedná o odlehčený příběh ze života plný nerozumění, lhaní a skrývání.. Se základní trojkou mužských představitelů - proutník Zac Efron, srandista Miles Teller a zásadový Michael B. Jordan - nemám žádný problém, ale dívčí obsazení mi nepřišlo moc zábavné.. Nenáročný unisex filmeček ;-) PS: Nikdy mi nedošlo, že cocktail je v angličtině v podstatě hodně lascivní slovo (hlavně podložené situačním humorem) :-D ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Zac Efron (Jason) musel odložiť promo vystúpenia kvôli nešťastnému pádu vo svojej vile v Los Angeles. Lekári mu museli zadrôtovať čeľusť a zašívať ranu. (kacer4)
  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama