Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Totálne tipická jednoduchá romamtická komédia. Ale po ľahkom otrase mozgu som hľadal niečo bez akcie a náročných myšlienok aby ma z toho nerozbolela hlava. A zásah. Asi 6 dobrých vtipov, feeling good koniec. Klasické zvraty, klasický happy end. Všetko sme už videli veľakrát. Preto jeden krát naviac nás nezabije. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oddychová komedie, kterých jsme už viděli stovky. Spíše průměrná, ale po stránce humoru mi sedla. Po stránce scénáře je to ale stokrát viděné klišé o partě kamarádů, kteří si užívají mladých let a postupně se zamilovávají a z původní lehkovážnosti přecházejí k vlastnímu sebeuvědomění. Neurazí, ale ani nijak výrazně nenadchne. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toľko krát som sa v tomto filme našiel. Také príjemné pohladenie pre všetkých (Ne)zadaných. A ako bonus zopár vtipných hlášok, niekoľko podarených scénok, krásna Imogen, Teller absolútne prirodzený ( u mňa ide hore ) a dokonca aj znesiteľný Efron. Pocitovo štvorka, ale poznám sa, viem že po čase by som to aj tak zmenil na tri. Takže silné 3 z 5 ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Nebyť tej stupídnej stávky, ktorej sa všetci z absolutne idiotských dôvodov držia, tak to mohla byť parádna komédia. Ženské obsadenie (Imogen, Addison) totiž viac atraktvnejšie mohlo byť už len ťažko a aj chlapská trojica sú pomerne sympaťáci. A zhruba do polovice sa medzi touto vtipnou partičkou príjemne cítite, dialógy, hlášky aj romantika fungujú, no potom, ako to už v týchto žánrovkách býva, musí prijsť nejaký zvrat. Tou je tu ona stupídna dohoda, kedy sa doteraz sympatická osádka začne chovať ako banda deciek z Prcičiek a pohodičku strieda prevracanie očí nad blbosťou scenára.... Ale tri hviezdice s odtretoými ušami dám. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem se nebavila. Líbil se mi trailer a to je tak jediné, co bylo vtipné a to pouze bez kontextu. Největší problém mám s hlavními postavami, které se vnitřně babrají ve svých pocitech, aby nakonec divák zjistil, že jsou všichni tři stupidní. Nejlepší scéna, která se mi po několika týdnech vybavuje je pouze Mackenzie Davis, která krásně zpívá a hraje na klavír píseň After You´ve Gone. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama