Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (236)

javak810i 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová romantická komedie, což je jako režijní i scenáristický debut pro Toma Gormicana velmi dobré. Zápletka sice není dvakrát originální a najdou se i hluchá místa. Ovšem dívá se na to dobře a chemie mezi herci tomu dodává šmrnc. Zack Efron se snaží zbavit nechvalné "muzikálové pověsti" a docela mu to jde. Ovšem stejně jako v Need for Speed mě i zde mile překvapila roztomilá Imogen Poots. Nemůžu si pomoct, ale v něčem mi připomíná Scarlett Johannson. Takže? Za mě lepší 3* ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej ušlo to. Fajn herecká zostava a fajn namiešaný príbeh, ktorý všetci už máme prečítaný po pár scénach. Ak vás zaujme hlavne trio mate vyhrané, pretože oni sú tu hlavnou atrakciou, kedže samotný príbeh nemá zas až toľko čo ponúknuť. Mohlo to byt o chlp vtipnejšie, ale nenudil som sa moc ani tak. 80% - 4* ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha hloupých filmů o hromadném slibu, který je postupně všemi zúčastněnými porušován, protože je tupý a zpečetěný v lihovém opojení. Nedotažená (rádoby)komedie s romantickým a dramatickým nádechem, kterou lepí dialogy překypující vulgarismy a pubertálně sexuální scény. Opravdu nezáživné a plné nesympatických protagonistů. Vskutku něco, k čemu už se nebudu vracet a při zmínce o Zacu Efronovi se budu křižovat a cákat na sebe svěcenou.. 30% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další z letošních komediálních zklamání, již podruhé se Zacem Efronem. Vlastně ani příliš nevím, jak bych měl tuto komedii okomentovat. Vtipná mi nepřipadla téměř vůbec, takže se žánrem hodně minula, romantiky bylo naservírováno přesně v amerických intencích, nudná a hluchá místa by se také dala vzpomenout. Zkrátka rozpačité pokrčení ramenou. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, ve svém žánru rozhodně na špičce. Povedené herecké obsazení i občasné vtipy. Příběh není nic originálního, je to taková ta obvyklá slátanina rozvodu, kamarádství, lásky "nelásky" a k tomu pár trapných momentů. Koukat se na to rozhodně dalo, občas jsem se i bavila, znovu si to ale pravděpodobně nepustím. Hodnocení někde mezi 2 a 3 hvězdičkami. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama