Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

Dawon 

všechny recenze uživatele

V podstatě tuctová romantika s čitelným vývojem, kde se nám partička kamarádů tak nějak prošoustá k pravé lásce. Člověk by si asi řekl, že takových filmů litá po světe až až, a on by ten člověk měl asi i pravdu, a přesto je to fajn podívaná, která hlavně kvůli extrémně sympatickému obsazeni zkrátka baví. Ano, ze Zaca Efrona je sympaťák...asi už stárnu. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem to po vlažných reakcích nečekal, ale hodně mi to sedlo. Není to uchcaná romantika, ani kaličská zhůvěřilost, ale vcelku fádní generační výpověď o třech kamarádech, co se jim uplně nedaří usadit a přerodit se ve větší dospěláky. Úplně 100% chápu, že to dost lidem nesedne, protože to klasický humor dávkuje hodně poskrovnu, ale kdo se v tomhle ohledu aspoň trochu někdy hledal nebo to svoje místečko v tomhle zasranym světě hledá, tak věřím, že mu to aspoň trochu něco řekne. :-) Fakt mne bavilo to něco mezi romcomem a hláškující dramédií. Ústřední chlapský trio hodně fajn, hlavně Miles Teller, ten chlapec má před sebou velkou budocnoust *:+* Píši si jméno a budu tě sledovat mladý padawane! Dívčí duo bez apriori modelek tady hodně cute. 8/10 ()

Reklama

javak810i 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová romantická komedie, což je jako režijní i scenáristický debut pro Toma Gormicana velmi dobré. Zápletka sice není dvakrát originální a najdou se i hluchá místa. Ovšem dívá se na to dobře a chemie mezi herci tomu dodává šmrnc. Zack Efron se snaží zbavit nechvalné "muzikálové pověsti" a docela mu to jde. Ovšem stejně jako v Need for Speed mě i zde mile překvapila roztomilá Imogen Poots. Nemůžu si pomoct, ale v něčem mi připomíná Scarlett Johannson. Takže? Za mě lepší 3* ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Brrrrrr, to jsou rozpaky! Od podobných HATLAMATLAPATLATIN obvykle očekáváte alespoň pár vtipných narážek na současné scénu nebo pár nekorpulentních obnažených zrzek! Místo toho je vám naservírovaná strava o kolejní kvalitě, jež se těžko kousá a nutí vás dojíždět pravidelně na rodnou hroudu! POMO a Tomáš Tvrdý tento film dozajisté ocení, ale nás běžné smrtelníky vážně neuspokojí pohled na bezzubého Efrona, kterak se snaží svými vtípky zavzpomínat na dobu, kdy na High School hrát basket a patnáctileté dívky nutily své matky do dotování nákupů plakátů či deodorantů s jeho ksichtem! Celosvětový výdělek k 17. 4. 2014: $26,068,955, což je 3,26 násobek budgetu ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Totálne tipická jednoduchá romamtická komédia. Ale po ľahkom otrase mozgu som hľadal niečo bez akcie a náročných myšlienok aby ma z toho nerozbolela hlava. A zásah. Asi 6 dobrých vtipov, feeling good koniec. Klasické zvraty, klasický happy end. Všetko sme už videli veľakrát. Preto jeden krát naviac nás nezabije. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama