Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vychutnejte si speciální prodlouženou verzi nové show Leoše Mareše. Čekat na vás bude ještě víc zajímavých témat s neméně zajímavými hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (40)

Everyone 

všechny recenze uživatele

Převzatý pořad z VB http://www.csfd.cz/film/290049-qi/ Naši verzi drží/drželi Ivo Šmoldas (i když mám nejraději, když je solitérem a má prostor, on do řeči skákat nebude), Miloš Knor (projevuje největší fantazii v každé situaci, i když na podání pana Šmoldase asi nikdo nemá :-)) a Jakub Kohák (ten v každé situaci na sebe usurpuje pozornost a je ho plný díl:-) a kamera prakticky zabírá jen jeho) a bez nich to padlo v kvalitě. A Leoš mi často přišel, že si buď šňupnul nebo měl před pořadem panáka :-), no, ale co :-). Patrik, kterému dal taky vydělat :-) má roli ve stylu plácni blbost, zmáčkni tlačítko, aby převzali iniciativu ostatní hosté. ____ Ačkoliv mám tento typ pořadů rád, tak bych očekával jistou vyrovnanost. Ale kvůli světlým výstřelům do temnoty trapnosti se nebudu přemáhat. Je mi líto toho zmařeného potenciálu. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Nejhorší bývají samotné otázky, respektive jejich pravdivé odpovědi. Naštěstí ten pořad je o této struktuře jen minimálně. Jinak je to neustálý příval (možná) improvizovaných vtipů a absurdních nápadů, do kterého se umějí zapojit všichni hosté. Nejvtipnější věc, co české televize za roky vyprodukovaly. ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch show stylů, který jsem mněl rád. Mám ( snad ) všechny odvisílané díly nahrané a sem tam si je pustím. Mně tohle prostě bavilo. Patrik Hezucký tady konečně nedělal nějakýho trapáka a choval se normálně ( a Já ho začal mít i docela rád ) Adéla Banášová si dokáže dělat srandu i sama ze sebe ( což bych od ní nečekal ) Jakub Kohák tady perlil v každém dílu kde se oběvil, Bohumil Klepl to sem tam taky hodil nad běžnou normu a Ivo Šmoldas byl prostě geniálně svůj. Trochu mi tady vadil Leoš Mareš, kterého opravdu nemusím už od doby co se vyskytl v ESU, ale co už, dalo se nad tím mávnou rukou a nebyl tady za takovýho kreténa, za jakého jsem ho mněl. Dávám silné 4 hvězdy a je mi líto že se nenatočilo víc dílů. Takový pořad mi tady hodně chybí. ( v rámci zájmu, jsem si pustil i anglický originál ) ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Vim že je to britská kopie, vim že to uvádí Leoš Mareš ale nemůžu si pomoct tohle se povedlo. 4 díl. je naprosto senzační, to sem se smál prakticky celou dobu. Pro ty co tu dávaj tak slabý hodnocení mám jen to, že pravdepodobne videli 5 minut a šli do toho s tim že se jim to libit nebude. Jinak neznám zábavnejsi pořad momentálne v český televizi. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Geniální!!! A další důkaz toho, že v této kulturní žumpě (které někteří vtipálci říkají stát) se prostě nemůže ujmout nic, co není alespoň trochu podobné Novotám a dalším skvostům tv nova. Jak Leoše moc nemusím, tak tady mi rozhodně nevadil, ba naopak. Jeho zjev s těmi přerostlými brýlemi, na ten se hned tak nazapomenu:))) A taky tomuto pořadu vděčím za to, že jsem objevil neuvěřitelně charismatického šílence, Jakuba Koháka . On byl také důvod, proč jsem si užil ty první 2 řady Tvoje tvář... Pro mě je tento pokus (tuším u nás 11dílný) až kultovním počinem, ve kterém už u mě určité debaty (jako ta o olympijských medailích) doslova zlidověly a to se nebojím napsat v době, kdy je tento pojem už dávno zbagatelizován a vysoce znehodnocen brutálním nadužíváním. P.s. originální verzi se Stephenem Fryem, který zemrel v r.2016 (mj. Mycroft v Sherlock Holmes: Game of Shadows či V jako Vendeta) znám. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama