Reklama

Reklama

Riddick: Blindsided

Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
USA, 2013, 6 min

Scénář:

David Twohy

Obsahy(1)

Krátký animovaný film je příběhem o různých tvářích zrady, přemostěním dvou filmů s Riddickem (Vin Diesel). Dějově následuje po snímku Riddick: Kronika Temna (2004) a uvádí nás do nového Riddicka (2013). (Estrellita)

Recenze (54)

Shakers 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=KK_mNtuwXG4 Zo šiestych minút sme s toho tri videli vo filme a ďalšie tri (presný stred animáku) moc toho neponúkol. Mali s toho radšej spraviť pol hodinový kraťas ako Dark Fury. Odporúčam predĺženú verziu Riddicka, tam je toho ešte viac ako v tomto nevýraznom kraťasy. 50% - 2* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Keď si predstavím ten smiešny anime pokus o prepojenie vesmírov Dark Fury, tak táto animovaná jednohubka vyhráva na plnej čiare. Jednak atmosférou, jednak len malým výsvetlením, ktoré ovplyvný nový Riddickov príbeh a čo je hlavné umelecky je to na veľmi vysokej úrovni. Teda nie, že by anime nebolo. Ale osobne sa mi lepšie pozerá na červenú, keď je v takomto prevedení. Veľmi delikatesná jednohubka. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Komiksovou formou výrazně ovlivněný krátký animák převypravuje flashback z filmu Riddick. Z čistě fandovského pohledu je zajímavé srovnat, jak se (zřejmě) původní podoba scénáře a dialogů změnila do finální hrané podoby. Ani na krátké detailnější nahlédnutí do světa Necromongerů ale bohužel nedojde. Riddick: Blindsided očividně vznikl jako část marketingové kampaně. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný a nevydařený animovaný doplněk k Riddickovi. Zatímco půlhodinová Temná hrozba byla celkem dobře koukatelná a přinesla docela zajímavé přemostění mezi jedničkou a dvojkou, tak Blinsided je v tomto ohledu značně zaostávající. Obsah animáku prakticky kopíruje scény z prodloužené verze Riddicka (možná i té klasické, ale tu jsem neviděl) a jestli přináší jednu či dvě nové informace, tak je to hodně. Animace je navíc celkem hnusná a celkově tak tento kraťas nemá prakticky žádnou upotřebitelnou hodnotu pro fanoušky série. Blindsided sice disponuje originálním a fajnovým dabingem původních postav a jako návnada pár měsíců před uvedením filmu mohl třeba i docela fungovat, ale jinak je jeho existence a potřeba ke shlédnutí víceméně zanedbatelná. Hoodně slabé 2*. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Přes jednoduchou animaci pěknejch statickejch obrázků bych se přenes, ale zklamalo mě, že sem se nedozvěděl, jak se Lord Marshal Riddick zbavil Nekromantů. Jaká je nejlepší cesta k srdci muže? – Mezi čtvrtým a pátým žebrem. | ► Riddick: Blindsided / titulky ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama