Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

campix 

všechny recenze uživatele

To je tak, když člověk hledá nenáročnou a příjemnou letní komedii zasazenou do příjemného prostředí s kvalitně vyhlížejícím obsazením a také režisérem, který již svou kvalitu dávno prokázal. O to větší je pak zklamání, když volba padne na film jako je Aloha. Naprosto hvězdné obsazení mě natolik zaslepilo, že jsem věnoval 1h45m svého života této kolosální kravině. Příběh radši snad nebudu ani komentovat. Herecké výkony byly opravdu velkým rozčarováním a dialogy mezi postavami snad nemohly být více umělé a nesmyslné. Nevím jestli jsem v poslední době viděl něco tak špatného. Nebo více zkažený film se slušným potenciálem. Závěrečná záchrana světa už byl jenom hřebíček do rakve. K příštímu Crowovi budu přistupovat hodně obezřetně. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Je to slabší. Je to průměrné. Zajímalo by mne, kolik si na takových dovolenkových filmech se scénářem na koleně herci vydělají, vždyť jen Bradley má už za sebou letos snad čtyři průměrné filmy. Nicméně mám nějaké emotivní až přecitlivělé období, a byť zde bylo málo romantiky a něhy, kterou i tak opovrhuji, nějak mne dostala, včetně scény, kde holčina zjistila, kdo je její otec. Rachel McAdams a Bradley Cooper budou vždy zárukou příjemných víkendových filmů. Ostatně osazenstvo tohoto filmu je vůbec velmi velmi kvalitní. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se na to nikdo nedívejte. Nepamatuju hůř zrežírovanou "komedii" nepamatuju a při tomhle neskutečně natřískaném obsazení by za to Cameron Crowe zasluhoval přes držku! Pověsti z uniklých studiových emailů nelhaly, tohle je fakt průser. A je to obří škoda, protože nádherná příroda, kamera, maximálně boží a sympatické obsazení, které si docela nečekaně herectvím pro sebe kradla Emma Stone. A vysvětlí mi někdo, jak proboha do takovýho filmu nacpali premisu o SPOILER soukromé atomovce do vesmíru SPOILER? 2/10 ()

Henk123 

všechny recenze uživatele

Velice průměrný film, se skvělým obsazením a báječnou lokací. Je to příjemné, místy vtipné, ale že by šla cítit nějaká energie a dynamika mezi Bradleym a Emmou, to jsem já nezaznamenal. Už jen kvůli obsazení to stojí za to vidět. Tákže 70%. Fuck her right in the pussy ! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přiznám, že ze začátku jsem se ve filmu docela ztrácel a scénář potvrzoval to, co tvrdí i zdejší komentáře + jsem měl pocit, že v prvních 30 minutách Emma Stone děsně přehrává. Ale pak si to najednou sedlo a začalo to fungovat - pravda, především díky povětšinou parádním hereckým výkonům a několika dojímavým momentům. Škoda, že z té Havaje tam toho nebylo víc. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Obsazení Emmy Stone způsobilo kontroverzi kvůli whitewashing. Její postava je v předloze na čtvrt Číňanka a na čtvrt Havajanka, což herečka ani zdaleka nepřipomíná, ani nesplňuje. Crowe se za její nepovedené obsazení následně omluvil. (hansel97)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na havajskom ostrove Oahu, kde sa nachádza hlavné mesto Honolulu a tiež vojenská základňa amerického námorníctva Pearl Harbor. (MikaelSVK)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama