Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná kuchařská a velkolepá „LIVE" show se Zdeňkem Pohlreichem, který zve celý národ, aby si pod jeho vedením připravil tříchodové menu během jediné hodiny v přímém přenosu. V této jedinečné show máte možnost Zdeňka poznat ve zcela nové roli showmana a učitele vaření, kdy každou sobotní noc bude mít celý národ šanci uvařit si nejlepší večeři svého života. V každém díle se těšte na hvězdného hosta a pořad plný překvapení a hlavně zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Mám rád dobré jídlo… Když tak nad tím přemýšlím, tuhle větu slýchávám často od různých přemoudřelých filantropů, kteří mají charakteristiku tvořenou ze samých záslužních činností a superlativ; „překrásný intelektuál, vznešený altruista, vystudoval všechny vědy, kandidát na ředitele vesmíru, má rád dobré jídlo…“ Z toho logicky vyplývá, že my, obyčejný plebs jen se dvěma vysokými školami, máme rádi jídlo vyloženě odporné: „ještě nevím, co bych si dal, ale musí to chutnat jako zvratky pomočeného bezdomovce před skvotem, protože mám rád hnusné jídlo, yeah!“ Nikdy bych si nepomyslel, že svět se bude rozdělovat na lidi, kteří mají a kteří nemají rádi dobré jídlo. Takže kdybyste byli zvědavi, po každém vysrání si kvalitně vytřu prdel. Měli byste si to zavčas zapsat do životopisu. Ehm, nicméně abych se vrátil k meritu věci. Mám rád dobré jídlo. Bohužel si ho nemám kde vychutnat. Sám nejsem příliš zdatný kulinářský velemág. Jednou jsem se pokoušel uvařit vodu na čaj a skončil jsem s popáleninami na čtyřiceti procentech těla a amputovanou končetinou. Bývalá přítelkyně také neuměla vařit. A když už se o to z mně neznámých důvodů pokusila, čerstvé a chutné ingredience dokázala mávnutím vařečky proměnit ve sračky. Avšak nikdy jsem jí to neřekl. Naopak jsem ji za to chválil, jednak proto, že jsem zmrd od přirození, druhak latentně doufám, že mého následovníka nedopatřením zavraždí. Třeba až mu v koprovce zaskočí rybí kost. Tenhle pořad jsem zkusil ve snaze přijít na to, jak se zapíná sporák, nicméně mně to bylo stejně k hovnu. Asi už navždy zůstanu u čínských poblívek z Lidlu za 2,90 v akci. Ale srát na to, moje životospráva je ztracená už od embrya, kdy jsem v děloze závodně inhaloval nikotin. Tím se také vysvětluje moje mentální retardace, buáááh ééééé! ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Důležitý je si říct, co se vlastně tady hodnotí. Hosté a jejich hloupost nebo pořad a jeho koncept? Ano, je pravda, že hosti ,jako byla T. Kostková se Šinkorovou a Vondráčkem v prvním dílu, by tam v podstatě nemuseli být, ale zase by si Zdenda neměl z koho dělat srandu. Především si ale cením toho konceptu, přestože je to zahraniční licence přivezená do českých vod. Je to vůbec první pořad o vaření u nás, kde za 60 minut přímýho přenosu někdo uvaří 3 chodový menu. Takže žádný "tááák (střih) a už to tady máme upečený dozlatova..", ale pěkně živě, tady a teď ukázaný, jak má vypadat vaření na vysoké úrovni, který se ovšem dá zvládnout i doma. A že to Z. Pohlreich umí, o tom snad nemůže nikdo pochybovat, to je vidět, k tomu je svým svérázným způsobem ještě showman, takže je o zábavu postaráno. ()

Reklama

Witta 

všechny recenze uživatele

Zdenda dobrý, ale Kostková mě srala už během prvních 2 minut jejího "účinkování". Jinak jak již psali ostatní, naprosto zbytečný koncept mozaiky internetových kuchtíků, který se naprosto minul účinkem. V pohodě byli hokejisti, méně už mě bavila vnučka vařící pro babičku, o které ve finále Zdenda prohlásil, že "je šťastná jako prase":-) ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Koncept je trapnej a poplatnej komerční mašinerii, koho by navíc bavilo vařit a jíst (ok, tak jenom vařit) takhle pozdě večer? A co ten megatrapnej rozjebanej přenos přes skype? Pro mě je ale důležitý, že vznikl další televizní formát, ve kterým Pohlreich může pronášet jednu neodolatelnou hlášku za druhou, takže se na to zřejmě sem tam podívám. ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda dolů za drzost Primy, další dolů za to, co ze Zdenála dělá. Na to, že ten pořád je čistá kopie pořadu Gordona Ramsayho (Gordon Ramsay: Cookalong Live), ho mohli alespoň zkopírovat dobře. Průměrné provedení, pořád zatím hodně tápe. Nicméně jelikož Gordona u nás moc lidí nezná, věřím, že se to může uchytit a někoho třeba zaujmout. Za mě palec dolů, protože Prima má navíc než kopírovat cizí nápady a následně se jimi chlubit. Tuzemská kopie Kitchen Nightmares (u nás Ano, šéfe), dopadla o mnoho lépe. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama