Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála. Zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu a Dawsona po tragické autonehodě zavřeli do vězení. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil ... a ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která je navždy změnila. Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Příležitost změnit dosavadní život je na dosah ruky, ale ... je to ještě možné? Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (172)

klerik 

všechny recenze uživatele

Lepšia sparksovka (lepšia ako MILÝ JOHN aj NAJDLHŠIA JAZDA). Zaujímavá je tým, že príbeh aj napriek svojej romantickosti sa s ničím nepára a dáva hrdinom zabrať. Niekomu to možno príde ako citové žmýkanie, ale mne sa to páčilo a fungovalo to na mňa, vrátane gangsterskej línie. Je pravda, že finálny dovetok (o rok neskôr) ako pre debilov, ma fakt vytočil (a trochu znážil IQ celého filmu), ale inak ide o nadpriemerný romantický film... ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Balancování na hraně klišé a snesitelné romanťárny bylo snesitelné do posledních minut. Bohužel vše zazdily poslední minutý,které s "laskou" udělaly kotrmelce tak nesnesitelné, že čtvrtá prostě není na místě... v neposlední řadě k tomu svoji zásluhou přispěl i hlavní hrdina,který prostě tak blbě čumí,až je nesympaťák.. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak zase jednou žánrová odbočka.Prostě mě to obsazení lákalo,a až do devadesátý minuty příběhu naprosto perfektní,romantika protknutá flashbakama o dvacet let zpátky,který fungovaly jako koření toho filmu,a zabránili,aby ten film byl přeslazený jednotvárný nic.Jenže pak to nabralo už spíš růžový směry,a ten dementně nepravděpodobnej konec tomu nasadil korunku.Suma sumárum se fakt na víc jak tři hvězdy nedostanu,i přesto,že to zprvu vypadalo na plnou palbu.60%. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Ľahnúť si v lete vonku na deku a pozorovať nočnú oblohu. A rozmýšľať nad zmyslom života a nad svojou úlohou na tomto svete. Hlavný hrdina to teda nemal ľahké. Rodina ktorá ho mala milovať sa správala ako parta arogantných skapatých potratov. Zo začiatku som nechápal hlavnú hrdinku(Amandu) čo to stvára ale neskôr som pochopil. Tá ako prvá zbadala to čo iný nevideli. Príbeh je to krásny a ukazuje nie len silu lásky, ale aj silu dobrého srdca. Ale ako sa vraví stará láska nehrdzavie. Dôležité je odpustiť najprv sebe a potom to už ide ... A ten koniec. Dawson dal svojej láske Amande ten najkrajší darček ako mohol dať... ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Od Notebooku mám pocit, že každý Sparksov film je o tom istom. Mladí ľudia sa zaľúbia ale vždy je tu nejaká prekážka, lebo ona je z lepšej vrstvy ako on.. ale po rokoch si nájdu k sebe nejakým zázrakom cestu. Ale to neznamená, že môžu byť len tak spolu, stále je tu nejaká prekážka. Rozmýšľam - je toto možné v skutočnom živote? Asi pokiaľ nezažijem neuverím. Notebook bol prvý s takouto dejovou zápletkou, jemu som to ešte brala (a predsa len, kto by nežral Rayna a Rachel, však boli dokonalí!), ale aby bola táto zápletka v každom druhom Sparksovom filme, to nie (a áno, uvedomujem si, že filmy sú na motívy kníh). ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Když Dawson (James Marsden) spravuje Amandě auto, otevře kapotu a položí si dovnitř knihu. Po chvíli kapotu zavře a knihu už nevytáhne. (pityty)

Reklama

Reklama