Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracej se

  • USA Jack Reacher: Never Go Back (více)
Trailer 1

Reacher nejraději pracuje tam, kde by byl oficiální postup příliš zdlouhavý. Jako bývalý major vojenské policie má rád zločiny s armádní příchutí a vůbec nejraději ty, které na první pohled nedávají smysl. Jako třeba obvinění velitelky Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže. Krásku s dosud neposkvrněnou pověstí, kolem které začali náhle v podezřelém tempu umírat lidé, chtěl původně pozvat na večeři. Teď ji musí vytáhnout z basy, aby pomohl dokázat její nevinu. Někomu se to samozřejmě nelíbí a ten Někdo bude chtít Reachera pořádně klepnout přes prsty. Neváhá k tomu přitom využít i ty nejodpornější prostředky, jako je likvidace Reacherovy dcery, o jejíž existenci on sám dosud neměl tušení. Tady jde totiž o hodně. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (506)

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pomyslný hřebíček do rakve v podobě herecké kariéry T. Cruise. Horší to snad už ani být nemohlo. Absolutně nechápu, proč se Tomík celou dobu filmem vláčí, jak po 3 infarktech a vypadá a tváří se jak kdyby prodělával bolesti po plastické operaci obličeje :-/ Nulová přidaná hodnota, žádné překvapení, hodně slabej děj, nulová inovace. Film, který ničím neumí překvapit a kdejakej béčkovej akčňák mu natrhává zadnici. Tohle je hodně slabý pokračování, celkem suprovýho prvního dílu. Další kousek, u kterýho jsem poslední minuty doslova trpěl a nakonec to vypnul asi 10 minut před koncem :-/ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Není to tak dobře poskládané jako první film, ta hra na tatínka a dcerku mi sem moc nesedí, a ostatně ani ženská hrdinka nic moc. Dokonce tentokrát - když vezmu v potaz knihy - nedošlo ani sex, zajímavé. Zpočátku zajímavé vyšetřování a zvraty, jež jsou postupně ubity nelogickým jednáním postav, jedním úředníčkem, který najednou prozře, a naprosto nijakým závěrem se zatčením šéfa zločinné firmy, tam jsem čekal větší nápad. Bitka na střechách hotelů během halloweenské parády, proč ne, ale ta paráda tam byla jen zoufale pro okrasu, neměla pro děj větší funkci. A Jack sice splnil zloduchovi, co mu slíbil, ale přece jen to nebylo až tak zajímavé, ten souboj, jak by člověk od finálovky čekal. Pořád ale nadstandard na poli filmů o tajných agentech nebo bývalých mariňácích. ()

Reklama

cvutak 

všechny recenze uživatele

Tom Cruise nikdy nehrál v pokračování kromě série Mission Impossible, tentokrát udělal výjimku pro své pravidlo a dopadlo to propadákem. Tom ve svém věku odvádí skvělé výkony, ale vše kromě jeho je ve filmu špatně. Cobie Smulders mi neseděla v Avengers a v Jacku Reacherovi, aneb Jak jsem poznal majora Turnerovou, to nebylo o moc lepší...55% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Možná ti utrhnu ruku a umlátím tě s ní k smrti." Tak se nám Jack Reacher vrátil a dokázal, že umí utíkat tak rychle, že by během závodu dokázal naporcovat komando zabijáků a v cíli pak znuděně počkat na Usaina Bolta. Mě to tedy bavilo, protože to bylo svižné, pořád se něco dělo a o suché hlášky nebyla nouze. Jen dvě věci mi vadily. Jednak to slůně trousící nápovědy, aby je měl, kdo honit a hlavně mi připadalo zábavné, že ani při hloubavém pohledu na maková pole, nebyl dlouho nikdo schopen říct, co by se vlastně z toho Afghánistánu dalo pašovat, aby se na tom dalo hodně vydělat. Že by proutěné košíky? Velbloudí hrby? Kdepak. To budou létající koberce. To je tutovka. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rozhodně akčnější než minule, ale pořád tomu chybí štáva ve srovnání s Mission Impossible. Příběhově to není příliš zajímavé, akce není nejhorší, ale je to hold PG 13 , Cruise je pořád fajn, záporák ze stejné jednotky na podobné úrovni byl také solidní, ale to je tak nějak vše. Nenudil jsem se, tedy jako jednohubka Reacher poslouží dobře. 65% ()

Galerie (154)

Zajímavosti (14)

  • Cobie Smulders se věnovala 8 týdnů několika různým bojovým uměním, aby se připravila na roli majora Turnerové. Všechny akční scény pak natočila sama. (cvutak)
  • Když Jack (Cruise) řekne šerifovi Woodovi, že za 90 vteřin zazvoní telefon a on odjede do basy s želízky na rukou, tak ve skutečnosti uběhne 95 vteřin. (Timak)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (více)

Reklama

Reklama