Reklama

Reklama

Fargo - Season 4

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 9 h 48 min (Minutáž: 39–63 min)

Tvůrci:

Noah Hawley

Hudba:

Jeff Russo
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Čtvrtá řada seriálu Fargo nás zavede do Kansas City ve středozápadní části USA. Loy Cannon (Chris Rock), který řídí afroamerickou zločinnou organizaci, uzavře dost labilní příměří s konkurenční italskou mafií a společně ovládají alternativní temnou ekonomiku zahrnující podvody, korupci a obchod s drogami. Aby oba bossové posílili vzájemné mírové soužití, vymění si navzájem svoje nejstarší syny. Ve smyslu dohody je Loy Cannon povinen vychovávat syna svého rivala, jako by byl jeho vlastní. Když ovšem šéfa kansaské mafie odvezou do nemocnice, aby se podrobil rutinní operaci, a brzy na to zemře, začne se odvíjet série nečekaných událostí. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (75)

Free_player 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že laťka byla z předchozích sérií vytáhlá až skoro do maxima, ale tohle bylo hodně veliké zklamání. To co bylo v 11 dílech mohlo pohodlně být v 6 dílech a to bez zbytečného a místy dost nudného natahování, absolutně nelogické chování postav i jejich prapodivného umírání ... Hlavní problém byl u mě třeba v tom, že seriál neměl žádného tahouna - to herecké obsazení bylo dost slabé. Pouze Chris Rock byl jednooký mezi slepýma. Konec byl typicky ''fargovský'' leč nezáživný. Bohužel. *** ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fargo univerzum mi učaroval už pred mnohými rokmi, keď som videl pôvodný film Coenovcov a na každú sériu sa vždy extrémne teším, na túto obzvlášť, pretože po tretej bolo oficiálne povedané, že dalšia už nebude. Čo si budeme hovoriť, je zrejme najslabšia, ale určite nie slabá a každému milovníkovi tohto absurdného sveta ju odporúčam všetkými desiatimi. V pamäti mi osobne ostane ešte dlho brilantná 9 časť. Prvá séria ale ostane zrejme navždy neprekonaná. ()

Reklama

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už předchozí série se ve stylu vyprávění úplně vzdálila tomu, co dělalo Fargo Fargem v luxusních prvních dvou, takže jsem nějakej návrat k tomu, co fungovalo, ani nečekal. Tahle čtyřka je spíš taková gangsterská sága, která někdy funguje, někdy ne. Bavilo mě to utčitě víc, než trojka, ale hodně tomu ublížily díly na konci. Nejdřív se dvě, pro mě jedny z nejvýraznějších postav, střetnou v souboji, aby oba padly po zásahu tornáda a v následujícím díle si další velká postava, od které jsem si hodně sliboval, vystřelí mozek z palice potom, co zakopne...Navíc začátek a konec války byl vměstnán do dvou krátkých dílů a přišly jsme podle mě o to nejzajímavější. 65%. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvěle natočený seriál o souboji dvou gangů v jednom zatuchlém americkém maloměstě. Nicméně příkláním se k faktu, že ač je to bravurně natočeno, není to Fargo. A mafiánské poměřování pindíků mě z nějakého důvodu nijak zvlášť nebere. Má to několik skvělých momentu a ještě více zajímavých postav. Bohužel ti zajímaví nedostanou dostatek prostoru na úkor těch nezajímavých a my tak musíme sledovat obě strany barikády v dá se říci ne úplně atraktivním složení. Do finále už se "probojovala" opravdu pouhá hrstka postav a působí to pak jako slabý dojezd či pouhý doštěk umírajícího psiska. Bohužel pro mě zcela jasně nejhorší série Farga (i z důvodu, že předchozí tři byly vynikající). Tady tomu prostě něco chybělo, bralo se to moc vážně, tempo bylo moc rozvláčné a jak už jsem zmiňoval, nebylo to Fargo... 65% ()

Neutralité 

všechny recenze uživatele

Vážně by mě zajímalo, jestli by tomuhle dalo místni osazenstvo 70%, kdyby to nevyšlo pod značkou Fargo.___________ Viděli vůbec tvůrci této série první, nejúspěšnější sérii Farga, která z ní udělala pojem? Kdy tam bylo jen asi 8 opravdu důležitých postav a každá dostala spoustu prostoru? Tak tady dostane prostor úplně každý, ať už je jejich příběh pro děj prospěšný nebo ne a ve finále nemáte ponětí, o kom ten příběh má vlastně být. Výsledkem je slepenec zdánlivě souvisejících událostí, nesympatických postav a velmi špatně napsaných postav (duo Gaetano&Calamita by zasloužilo nějakou cenu za "Nejhůř napsané postavy 2020")._________ Slogan "TOTO JE SKUTEČNÝ PŘÍBĚH" je naprosto bezcenný, když je ten příběh o hovně. Bída, další už prosím ne. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (6)

  • V čase cca 24:55 jsou na střeše budovy Cold Storage zřetelně vidět sestavy antén pro provoz mobilních telefonů, ačkoliv se příběh odehrává v 50. letech 20. století. (Bolex)
  • 4. série měla být vysílána během jara 2020. Kvůli pandemii koronaviru byla ale odložena na podzim 2020. (fabecc1222)
  • Vyšetřovatel Odis Weff (Jack Huston) má ve svém bytě naaranžované porcelánové figurky, tzv. Hummelky, jejichž krádežemi si přivydělával Saul Goodman (Bob Odenkirk) ve 4. sérii seriálu Volejte Saulovi (od r. 2015). (awful)

Reklama

Reklama