Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (148)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jmenuji se Bond. James Bond. A bydlím s matkou v Sheepshead Bay." Vklouzávat obutím bot do cizích životů mi připadá jako skvělý nápad, ale švec Max mi přinesl mnohem méně zábavy, než jsem od něj chtěl. Je to prostě jenom švec, který dosud nepřišel na to, jak sexovat s nazutýma botama. Ale taky je to švec, který má štěstí, protože všichni důležití lidé mají botu velikosti deset a půl, takže jim může hackovat životy. Já mám desítky, takže si budeš muset, ševče, useknout palec, aby ses mohl mít tak skvěle jako já. Jenže to si nezasloužíš, protože jsi mne chvílemi nudil, ale taky jsi mé sexuální fantazii představil Taryn, za což ti děkuju a taky za to varování před zákeřnými čistírnami. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Maličký film, který je tak nudný, jak se tváří Adam Sandler. Když se začne tvářit jinak, i film je jiný. V úvodu je to nutná nuda, jakmile si Sandler obuje cizí boty a začne se měnit, ujde to. Pak dojde i na malinko akce, ale ujde to. Překvapí množství známých herců, kteří se zde mihnou i na delší dobu. Průměr, který potěší jedině fanoušky Adama Sandlera. ()

Reklama

Margareth35 

všechny recenze uživatele

Nápad na námět filmu naprosto perfektní. Ode dneška lituji, že jsem se nevyučila obuvnicí a nezdědím tak perfektní rodinný šicí stroj na opravu podrážek. Být kýmkoliv, jehož boty si obuji je totiž pecka! Film je plný humoru - od začátku, kdy obuvník objevuje kouzlo onoho stroje (je to přece paráda, jen tak se procházet po china townu), přes zápletky s gangstery (ta jeho lest se starým dědulou byla perfektní) až po, pro mě bezkonkurenčního, zombie dědulu. Nechybí ani vážnější scéna jako je příběh s maminkou. A protože jsem se dočkala i super překvapení a zvratu na konci, nemůžu hodnotit jinak než 5 hvězdičkami...!! ()

venison 

všechny recenze uživatele

Naprosto jiná záležitost než je u Sandlera zvykem ;-) Jako komedii bych to neklasifikovala, spíš jako pohádku pro dospělé, kde se nenachází štíhlé blondýnky, kterým vše v životě vychází, ale naopak výborný antihrdina, obtloustlý starý mládenec, kterému nějak život proklouzl pod rukama a tak nějak neví co sám se sebou a tak raději tiše přežívá.. Hodně velkým bonusem jsou známé a kvalitní herecké tváře jako Steve Buscemi a Dustin Hoffman, ale bohužel není vytěžen všechen jejich potenciál.. Příjemná oddechovka, která potvrzuje, že Sandler je (když chce) dobrej a ne jen srandaherec, i když jeho lacinej a stupidní humor mám dost ráda (viz "Volání o pomoc" a "Opilí láskou").. Ps: Děsnej doják po americku je ta véča s mámou ;-) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Adam sa zmieta v kruhu, v ktorom sa v tom desaťročí točil vždy. Prísť s niečim iným, možno výnimočným, nie až tak sandlerovským, ale predsa len vtipným. Tu to opäť veľmi nefunguje. Je asi zrejmé, že sú herecké kométy, ktoré zhasnú po pár rokoch a naštartovať by ich mohol celkom radikálny presun žánru ( UNCUT GEMS ). ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)
  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama