foto

Fritz Weaver

  • nar. 19.1.1926
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 26.11.2016 (90 let)
    Manhattan, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Congressman
2014 Švec
Za láskou do Paříže
2013 Muhammad Ali: Největší souboj (TV film)
2011 Tady to musí být
1999 Aféra Thomase Crowna
1997 Příběhy odvahy: Dvě ženy (TV film)
1996 Akta X – Akta 7: Tunguzská záhada (TV film)
Akta X (TV seriál)
Terma (S04E09)
Tunguska (S04E08)
Promised Land (TV seriál)
1995 Soud cti (TV film)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tribunál (S02E25)
Suverén (TV film)
Zrození jara (TV film)
1993 Frasier (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Slepý bod (TV film)
1992 Citizen Cohn (TV film)
1991 Odvěký zákon (TV film)
1990 Against the Law (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Jmenuji se Bill W. (TV film)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
1986 D.C. Cops (TV film)
Dream West (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Moc
Pod nátlakem (TV film)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Death in California, A (TV film)
Hearst a Daviesová (TV film)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Hawaiian Heat (TV seriál)
Hot Pursuit (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Creepshow
Služebnou v Americe (TV film)
1981 Král Kobra
See China and Die (TV film)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Dan August: Once Is Never Enough (TV film)
Children of Divorce (TV film)
Magnum (TV seriál)
Marťanská kronika (TV seriál)
Nightkill
1979 Tales of the Unexpected (TV film)
1978 Holocaust (TV seriál)
Velká finta
1977 Captains Courageous (TV film)
Černá neděle
Ďábelské sémě
The Love Boat (TV seriál)
1976 Maratónec
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Jolly Corner, The (TV film)
Legend of Lizzie Borden, The (TV film)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Touch of the Poet, A (TV film)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Den delfína
Hunter (TV film)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Heat of Anger (TV film)
Kung Fu (TV seriál)
Snoop Sisters, The (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
A Walk in the Spring Rain
Berlin Affair (TV film)
Company of Killers (TV film)
Dan August (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Maltese Bippy, The
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Borgia Stick, The (TV film)
CBS Playhouse (TV seriál)
Crucible, The (TV film)
Gentle Ben (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Felony Squad (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Selhání vyloučeno
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Jane Eyre (TV film)
Power and the Glory, The (TV film)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
'Way Out (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)
1964 The Guns of August - vyp.

TV pořady

1983 Don't Eat the Pictures: Sesame Street at the Metropolitan Museum of Art (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace