Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (148)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film The Cobbler mě ze začátku chytil kvůli pojetí ,zajímavému příběhu a výkonu Adama Sandlera,který jak já říkám by měl hrát více vážných rolí (tato není úplně tak vážná,ale není ujetá jako jiné jeho role),ale postupem času se vytratily dobré nápady a konec jen završil klesající úroveň a musím říct,že za mě bohužel.Z tohoto filmu šlo podle mě udělat vážnější nebo lépe řečeno dojemnější příběh a s lepším závěrem.Za mě tedy celkově 60% a tři hvězdy. ()

karlospr 

všechny recenze uživatele

Po prvních 5 minutách stačí namísto dalších 35 minut shlédnout trailer a o nic nepřijdete, cca v půlce se děj konečně tak trochu rozjede. Nevím jestli je to Sandlerovým věkem či prostě jen scénářem, ale chybí mi ta jeho akčnost. Části děje jsou velmi prosté - "rychlé" scény bez hlubších myšlenek či aspoň smyslného vysvětlení. Až ten úplný konec stojí za to, ikdyž je to taková klasika, tak se jistě bude líbit jakým způsobem se vypořádá s problémem (tady už hlubší zpracování je). No a končí to, jak se patří, "překvápkem". ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Konceptuálně zajímavá moderní pohádka (mám pro tento subžánr slabost), která se ale v druhé polovině rozhodne ubírat snad tím nejhorším možným směrem a náhodní gangsteři a jejich potrestaní je rozhodně hodně slabým finišem. Zkušený McCarthy mohl jít cestou podivnosti (V kůži Johna Malkoviche), či sentimentu (Neuvěřitelné příběhy), místo toho jde cestou jako ty nejbanálnější historky od Woodyho Allena. Vlastně Woodyho tvorbu film atmosférou hodně napodobuje, ale bohužel tu horší, nekoukatelnou polovinu co rozhodně nemáme od Allena rádi. 40 % ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem se dostal ze zvrhle zvedavosti, kdyz jej kdosi pridal do jakehosi zebricku nejhorsich filmu roku 2015. Z filmu se vsak vyklubala pomerne prijemna a nekomplikovana spotrebni Sandlerovina. O umeni tu opet nejde, zanr take film novymi postupy neobohatil, ale docela hezky jsem si u nej odpocinul / snil/ vypl mozek. Tento rok byly rozhodne natoceny mnohem horsi filmy, tento si alespon na nic nehraje... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, který byl hezky zpracovaný. Mohlo se to ale udělat lépe a více natlačit třeba na citovou stránku. Místy je to opravdu blbina, u čehož jsem si říkala, na co se to sakra koukám?! Ale nakonec to krásně uteklo, místy to bylo opravdu vtipné a Adam Sandler se ukázal trochu ve vážnější roli než před tím. Dustin Hoffman byl skvělé osvěžení. Je to film, který neurazí, ani nenadchne, ale není potřeba ho vidět pravidelně. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)
  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)

Reklama

Reklama