Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (37)

Qitek 

všechny recenze uživatele

Dva díly stály za to (epizoda 1 a epizoda 2) ten zbytek už je (po slabší 4 sérii) důkazem o vyčerpanosti tvůrců, kteří na nás hází hlavně jednu akční scénu za druhou, mezi kterýma se pálí kadencí samopalu dialogy a vy "nemáte" ani chvilku si oddechnout a uvědomit si, že tahle série nijak nefunguje. Bizarně ujetý humor a především (mnohdy schovaný pod nánosem odkazů) inteligentní tah na branku už jsem bohužel nenašel v jediném díle této série. Škoda ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem pro tvůrce seriálu tím pravým spokojeným konzumentem, protože jsem zatím s jeho vývojem vcelku spokojen a drobné nedokonalosti zatím docela zvládám přecházet. Jistě, některé epizody nedisponovaly vlastně žádným hodnotným obsahem, který by měl vztah k hlavnímu příběhu, ale já tyto díly využívám k tomu, abych vypnul nadbytečné mozkové funkce, uvádím se do téměř vegetativního stavu a užívám si kdejakou nekorektnost. / Poučení: Jiné dimenze jsou skvělým prostorem pro odreagování. ()

Reklama

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Nejlepší série, která kdy v rámci Ricka a Mortyho vznikla. Smršť nápadů, kreativních kotrmelců, které rozvíjí vcelku náhodné generování seriálu. Vidíte, že i po pěti sériích se tvůrci kreativity drží a napadá je, co mají ještě za další techniky a mimozemské druhý vymyslet. Závěr seriálu beru za scenáristickou krásu a nejlepší animaci v rámci televizních seriálů. Naprosto jednoduchá a zároveň edgy. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevyvážená pátá série již na mě působí, jakoby se tvůrci úplně vyšťavili a vůbec netuší co vymyslet příště. Série odstartovala ve vší dokonalosti a po podprůměrné 4 sérii, jsem se radoval, že se vrací zpátky ke kořenům. Brzy se však projeví značné zoufalství ve kterém se jednotlivé epizody plácají až příliš dlouho. Jedná se především o epizody bez emocí postavené na jediném vtipu a nebo si příliš libují v propracovaných akčních scénách, ale mimo to jsou zcela prázdné. Nepříliš vtipnou ani inteligentní všehochuť nakonec vyžehlí až závěrečné dvě až tři epizody, které jsou mnohem procítěnější, nápadité a vůbec tvoří perfektní parodii na celou řadu věcí. PS: Od prvních tří sérií to však má stále daleko. 70% ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8 epizód som sa pohodlne váľal pred obrazovkou. Síce plne spokojný, ale predsa len (kdesi na pozadí) sa pohrávajúci s úvahami, či to som už vo svete Ricka a Mortyho taký udomácnený alebo či nebodaj autori nevymäkli, nespohodlneli... lenže po pár dňoch nastúpili 9. a 10. epizóda a ja som (spohodlnený) to rozprávačské tsunami nápadov, zvratov a neriedených emócií ledva vykryl! Nádhera, bolo to skoro ako po prvýkrát... ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Epizoda odkazuje na japonský animovaný seriál Voltron (od r. 1981). (TheSpearCZ)
  • V této epizodě se objevuje speciální zbraň, která dokáže zvrátit evoluci všeho, na co vystřelí, což je reference na hraný film Super Mario Bros. (1993). (Frca)

Reklama

Reklama