Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rick a Morty se zaseknou na projektu. (HBO Max)

Recenze (15)

MatakCZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl ve mně po dlouhé době dokázal probudit vnitřního Rick & Morty fanouška. Od retrospektivního začátku který mi dokázal nahnat až husí kůži, až po samotný pochmurný konec, který je krásné vyobrazení lidského očekávání a těšení se na určitou věc/událost, kterou ale záhy smete krutá realita a zklamání. Zatím největší překvapení co mi dokázala sedmá série doručit. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám to docela chápat a zpětně musím docenit některé díly, jež se snažily o řádný vývoj postav jinak konzistentních charakterů. Samotná epizoda si přitom plné hodnocení příliš nezaslouží (kromě poddajného arcu nemá dostatek trumfů, aby dokázala obhájit 5/5 hvězd, takže spíš jsme někde na 4,5), ale k nižšímu číslu se nepřikloním jen proto, že jsem po dlouhé době s nějakou postavou soucítil, chápal jsem jí, a přesto věděl, že ji to nepomůže, protože obdobné činy nic nevyřeší. A ten zdrcující konec bych vůbec nečekal, že prožiju právě u seriálu Ricka a Mortyho. ()

Reklama

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rád, keď tvorcovia naviažu na kontinuitu. A práve pre takých bola táto epizóda. Jasne, nebol to najlepší diel, ale vidieť tím v zložení Ricka a istého charakteru v boji proti úhlavnému nepriateľovi bolo skvelé. Síce je pravda, že Morty sa tu choval ako hysterická baba (to ma zas niekto označí za sexistu), ako keby bol s Rickom prvý-krát na dobrodružstve. To bolo mierne divné. A som zvedavý, či a ako, naviažu tvorcovia na ten koniec. ()

Mafiapau 

všechny recenze uživatele

Epizoda na kterou všichni fanoušci R'n'M čekali, se opravdu povedla! Mé skeptické já bylo jako na trní jak se to tedy odvine, a navzdory mnou již zažitému cyklu toho, že když už někde v nějaké sérii (ať už filmové, herní či seriálové) všichni čekáme na "ten díl", tak se to naprostou většinou odehraje tak, že se tvůrci vy*erou na fanoušky, a udělají něco co je dobré buď jen pro PR-ko, dostane se k tomu nějaký paskřivec co ani zrdojovému materiálu nerozumí, nebo se na rychlo vymyslí něco, aby tvůrci mohli seriál milkovat o poznání delší dobu. Sice, možná z těch všech milionů kombinací outcomů co mohli být, možná to není úplně ten nejlepší díl co mohl vzejít aby uspokojil "Onu" epizodu, ale rozhodně je to skvělý díl, který uzavírá dlouhé kapitoly/linky seriálu. A musím říct: Ano, povedl se! ()

Pes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ak niekto šomral, že Rick a Morty už nie je to čo býval, táto séria a časť dáva ranu priamo na solar. Pointa celej časti ma príjemne prekvapila, možno čas zamyslieť sa nad životom aj pre divákov. Siedma séria je zatiaľ na dobrej ceste, najmä keď nové seriály sú kopa sračiek s prehnanou korektnosťou. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Při útěku z boxu napíše Rick krví na zem několik rovnic. Dvě z nich jsou Maxwell-Lorentzovy rovnice v kompaktní relativistické kovariantní formě. (BaBca_)

Reklama

Reklama