Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rick se s rodinou podělí o svůj tajný recept. (HBO Max)

Recenze (12)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série zatím byla trochu inkonzistentní, ale tahle epizoda je absolutní banger. Není moc seriálů, co by dokázaly přijít s takhle absurdní premisou a pak z ní vytěžit něco takhle temného, podnětného a v závěru svým způsobem i dojemného. Heather Anne Campbell napsala moji nejoblíbenější epizodu z minulé série (Final Desmithation) a touhle ji nejspíš ještě překonala. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechcem ísť proti prúdu, ale mňa táto epizóda až tak nestrhla. Uznávam, celá zápletka je nádherné absurdná, tak ako to mám rád, ale niečo mi tu chýbalo. Neviem čo to bolo. Čo ale viem, že sa tu vyskytovalo pár detailov, ktoré mi mierne vadili, napríklad, ako sa celá rodina na Mortyho nahnevala, lebo im povedal pravdu. Prišlo mi to mierne proti ich charakterom, len aby bol vtip. A záverečný Rickov monológ bol ,,nasilu nihilistický". Celkovo to nebola zlá epizóda, ale tento seriál ponúkol, aspoň podľa mňa, aj lepšie. ()

Reklama

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snaha o příběh s hlubokou pointou, který je ve výsledku však velmi plytký a stokrát viděný jinde (a lépe), bohužel ani humor tu pro mě zrovna dvakrát nefungoval. Potitulková scéna pak jedna ze suverénně nejslabších ze všech dosavadních řad, přijde mi, jakoby tvůrcům stále více docházel dech, což se projevuje na kvalitě těchto jednotlivých vtípků. 30% ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jsme zpátky... a doufejme, že i na delší dobu. Už jen varování před epizodou ohledně znepokojujícího kontentu, který je ale přetaven do naprosto absurdní premisy (jež jde ruku v ruce s tím dojemně nejvtipnějším arcem za poslední dobu) byl náznak fantastické zábavy, což se u mě navíc nyní projevuje v absolutním hodnocení a útoku na post nejlepších epizod Ricka a Mortyho. Což je přesně ta věc, kterou jsem od 7 série i po vlažném startu vůbec nedoufal. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama