Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád paráda, i když mi přijde že to často zbytečně šponujou do extrémů a příběh ztratí na přehlednosti. Luxusní hlášky, ta kadence je neuvěřitelná. Epizoda s planetou na sraní je srdcovka a za díl s kyselinovou nádrží měli tvůrci dostat nějakou cenu.  Nejlepší animovaná sci-fi, nebo tak něco. Dokonalé ponaučení. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě první řada, u níž už jsem musel u několika dílů čekat týden co týden na nové epizody. Ač mě za to mohou někteří lynčovat, já osobně si mnohem více užil první polovinu a v té druhé jsem se už spíše vezl na vlně toho, abych sérii "prostě dokončil". Nejspíše se s tímto opakuju už u každé sezóny, ale ty slovní hrátky v názvech epizod jsou tím nejgeniálnějším aspektem celého Ricka a Mortyho. P. S. Díl s názvem Rattlestar Ricklactica atakuje na post nejlepší epizody celé TV show. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko se to hodnotí jako celek. Obecně i asi kvůli tomu, že polovina je úplně v jiném časovém rozmezí. Obecně i u nich zvláštní krok ale budiž. Co si budeme i ta první část mě nijak extrémně neoslovila. Za mě nefungoval humor, příběh. Nefungovalo skoro nic. Byl jsem si skoro jistý, že to je konec Ricka a Mortyho. Poté přišla pauza a nové díly a já se nestačil divit. Najednou příběh svištěl jako nikdy. Byl neuvěřitelně originální. A hezky trefně humorný. Proto je velmi těžké celou sérii hodnotit jako celek, když ona sama se samotným stylem dělí na části naprostého úpadku a poté úplného vrcholu. Opět jsme zahnáni do kouta citovými pasážemi a poté se zase smějeme z plných plic. Hodně zvláštní a těžké na pochopení. Ale děkuji. Moje naděje stále trvají. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série mi přišla lehce slabší, aby se pak objevila osmá epizoda a já zase odlítl do země nikoho. Koho ten nápad s tou kádí kyseliny napadl, ten by si zasloužil poděkovat a galon lokálního piva k tomu. Zajímavé sledovat vývoj postavy Rickyho, který už není takový vágus, jako byl na začátku. Další série si s radostí pustím a přijmu i to, že z deseti epizod je epických jen pár a zbytek jako příjemný doplněk do běžného dne. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série - (9/10) : Ze začátku mi přišlo, že si tvůrci občas honili ego a pak z toho vzešla naprostá mazanice, která ani nedávala smysl - viz díl The Vat of Acid Episode (S04E08). Pak se ale tvůrci vzpamatovali a nadělili nám úžasný konec série, kde některé díly považuji za jedny z nejlepších. Kdyby se ta série ubírala stejným směrem a žádné dokonalé epizody nepřišly, tak bych začínal bát o osud celého seriálu a o dalších 60 dílů, které nás čekají. Takto se všem můžu pouze těšit. Nejlepší epizoda:: The Vat of Acid Episode (S04E08) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (18)

  • Mortyho drak rád spí na nasbíraných drahocenných pokladech. Mezi nimi můžeme najít například auto Tesla nebo třeba Action Comics #1, kde se vůbec poprvé objevila postava Supermana. (Brainstorm)

Reklama

Reklama