Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No tak jsem to viděl a nesdílím nadšení většiny uživatelů ČSFD.To že to má být pocta starým akčňákům přece ještě neznamená,že tam narvu co mě napadne.A ikdyž to mělo pár zajímavých a vydařených scén,tak jako celek mi to prostě nešlo dohromady.A komedie?No moc humoru to taky nepobralo.Ale jo,jedna scéna mě tam docela pobavila.A to ta kde dva frickové řeší svý směšný Hitlerovský kníry.Ale že bych se smíchy za břicho popadal to se říct nedá.Ale dám dvě hvězdy ať nežeru.A to za Kung Fuhrera,Hajzlhofa a za krátkou stopáž.Víc bych asi nedal.Pro mě je to prostě přeplácanost největšího kalibru.Nasrat hvězda bude jen jedna.Víc si to nezaslouží ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Podobné ujeťárny moc nevyhledávám. Ale když to pobaví, tak proč ne ? Tu 4 hvězdu jsem nakonec dal a to díky postavě Hitlera. Ten zde prostě neměl chybu. V každém záběru jsem se tlemil, ty jeho grimasy a dokonce i kung fu pohyby – já nemohl. Zbytek tohoto krákometrážního snímku také obsahoval dobré, ujeté scény. Utržení rukou – z toho si hlavní hrdina udělal vrtuli, postava představující Thora (to mě také trošku dostalo) atd atd. Praštěných scén zde bylo dost. Nejvtipnější byl určitě ten Hitler. Kdyby to bylo ještě víc trhlejší a delší, tak by se mi to možná zamlouvalo ještě víc. I tak jsem spokojen. Je to neškodná ptákovina, která svůj účel splnila. ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv dle infantilního písemného projevu některých zdejších studovaných horníků usuzuji, že věkový průměr osazenstva této databáze se pohybuje někde kolem plus minus osmi let, tak jsem relativně překvapen, kolik uživatelů dokázalo lingvisticko-informačně-metaanalytickými komentáři typu "úlet jak sviň :D" vytříbeně docenit specifikum zašlých časů. Já bych měl samozřejmě držet hubu a šoupat kozama, poněvadž v osmdesátkách jsem ještě brázdil lagunu ve fotrových koulích a společně s potenciálními právníky, lékaři a kandidáty věd jsem sveřepě krauloval ke světlu na konci močové trubice, abych to nakonec vyhrál a mohl ze mě vyrůst takový genetický výmrdek s podezřelými záhyby v oblasti třetí brady. Takže jsem tak úplně nezažil ta klasická akční béčka typická právě pro osmdesátá léta, na druhou stranu toho opravdu nelituji, mně bohatě stačily devadesátky, které byly stejně prakticky za rohem a i když možná opustily od laser-raptorů a nacistických Vikingů, stále jsem musel na naší dvoutunové CRT Thomsonce tolerovat všechny ty nepřemožitelné badass borečky jako Herkulese, Xenu, Buffy, Strážce vesmíru, Pokémony, Digimony, Málomoney, Semira Gerkhana, Honzu Rosáka, nebo Inspektora Papámkočku, kterého jsem si teď vymyslel, ale zní to natolik debilně, že by se to tenkrát určitě uchytilo. Level bizarnosti se posunul možná trošku do strany, ale šablona zůstala takřka identická, nesmrtelní hrdinové stále sázeli hlášky vystřižené jak z leporela pro mentálně postižené a náznak logiky by v příběhu nenašel ani pošťák Ondra, jenže my to stejně zapáleně žrali a nenechali si ujít ani dvousetpatnáctou reprízu osmapadesátého dílu Wolker, Texas Ranger, a ještě jsme si večer stihli podle rad ptáka Loskutáka uplést z pár PET láhví nějaký ten hezký svetr. Sandberg se s tím popral moc hezky a v rámci fanouškovského projektu se docela vytáhl, přesto tam tu pátou nedám. S ní počkám ještě čtyřicet let, až se vynoří nějaký zapálený fanda do dob za kruté Škromachojc nadvlády, na Kickstarteru vyžebrá dostatečné množství rublů a pak natočí svěží retroparodii na časy, kdy jsme v kinematografii používali takové bizarní nesmysly, jako je třeba Zdeněk Troška. Bude legrace! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Těžko psát něco fundovaného s akutním tenisovým loktem a křečí v zápěstí. Všechny ty Tarantina a Rodrigézi by měli u tohohle švédského amatérského frajera okamžitě nastoupit na kurz pravého domácího grindu. Neskutečná kreaturivita, z níž musí mít každý obstarožní otyloň naškrobené trenky, pomočený kapesník a rozbolavělého Házlhofa. Hluboká poklona, pane Sandberg, jste jediný skutečný mistr Šaošulinu a kdybyste měl někdy cestu kolem, napiště mi na Atari, protože za tohle dokonalé retropotěšení Vám kdykoliv ochotně a zdarma vynajtuju rajdra. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takže. Vlastne moment. Dozvedám sa tu, čítam superlatívy a nechápem, čo primälo desiatky jedincov siahnuť po najvyššom hodnotení. Chápem, že v tom vidia ( a počujú - vďaka tomu najlepšiemu na tomto kúsku - a to soundtracku ) nostalgickú bonboniéru plnú odkazov na časy dávno minulé. Odkazy plné akcie, krvi a hlášok. Lenže tvorca až príliš žije v dnešnej dobe, aby dodal filmu to pravé kúzlo 80´s kinematografii, až príliš tlačí na pílu, až príliš overthetopuje a robí z diela paródiu a nie homage. Menej je niekedy viac - hovorí sa. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • K filmu vznikla i rovnomenná hra produkovaná spoločnosťou Silver Dollar Game. (toi-toi)
  • Trailer natočil David Sandberg zo svojho vrecka za 5000 amerických dolárov so svojimi priateľmi. (ywo666)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama