Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy zvažuje Howardovu nabídku, Kim zaujme nový přístup k celé situaci s bankou a Hank a Steve sledují Gusovo místo předání. (Netflix)

Recenze (13)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra zdá se mi to jenom, nebo je Hank tady docela fajn cápek? Nevím jak vás, ale mě v Breaking Bad přišel hrozně otravnej, ale tady mi nějak připadá docela v cajku, možná proto, že mu nedali tvůrci tolik prostoru. Každopádně Jimmy se naplno věnuje právničině a jak řekl Howard, je kurva dobrej právník. Když už jsme u toho Howarda, musím říct, že to auto si nezasloužil. Je to sice docela falešnej zmrd, a pravděpodobně se těma sladkejma řečma u večeře snažil Jimmyho jenom nalákat zpátky do JJM, ale je docela dost možný, že pochopil, co udělal za sračky, a snažil se to jenom napravit. No možná jenom moc věřím, že se lidi dokážou poučit, no nic. :D Hodnocení: 8/10 ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozprávka o troch biliardových guliach... Saul valcuje moju bránicu nápadom v súdnej sieni, keď presviedča svedka, že celkom dobre nevidel páchateľa. Mike si nechá naložiť na chrbát trochu viac, ako znesie. Alebo to je z jeho strany nastražené a je to spôsob, ako trestá sám seba? ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saulovi zatím vše vychází, je radost ho sledovat, jak si vše dává na pána. Mike prožívá těžký chvíle, a Gus je pěkně nervózní, až jde z něho strach. Starý dobrý Hank si to ukradl pro sebe, zase. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do popředí se v této epizodě dostalo právnické prostředí a jeho peripetie, charaktery Saula a Jimmyho se začínají pomalu proplétat do jedné osobnosti, jež si vzala z obou součástí to nejlepší. Na druhé straně Mike a Kim bloudí ve svém svědomí a zachází za hranice, jež v hloubi duše odsuzují. 8,5/10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Howard (Patrick Fabian) má na SPZ auta napsáno: „Namaste,“ což je také název epizody. (griph)

Reklama

Reklama