Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 5

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 8 h 46 min (Minutáž: 45–60 min)

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Rhea Seehorn, Giancarlo Esposito, Ben Bela Böhm, Stefan Kapičič, Tony Dalton, Roland Buck III (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V páté řadě seriálu Better Call Saul, která obsahuje deset epizod, povede rozhodnutí Jimmyho McGilla, že v kůži Saula Goodmana bude dále působit jako advokát, k nečekaným a neobvyklým změnám v jeho okolí. V dalších rolích: Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Michael Mando, Giancarlo Esposito, Patrick Fabian a Tony Dalton. Během prvních čtyř řad byl seriál Better Call Saul dvaatřicetkrát navržen na Cenu Emmy, třikrát na Golden Globe a třikrát na Cenu kritiky. Kromě toho získal mnoho dalších ocenění. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Pátá série aneb z 0 na 100 během tří epizod. Zatímco čtvrtá série ještě stále byla jakž takž dohra toho, kde se vzal a co přecházelo Saulu Goodmanovi - tedy pasáž, která byť scénářem i režií vysoce kvalitní, mě tempem a dějem fakt nijak zvlášť nebavila, počínaje pátou sérií se najíždí na těžký Breaking Bad vibes, zejména z pozdějších infarktových řad, a najednou to celé dává zase o něco větší smysl. Užíval bych si od Gilligana a Goulda spin-off o mexických kartelech s Lalem a spol. víc? Asi jo. Na druhou stranu ta zločinná sféra v kontrastu s čím dál zajímavější postavou Kim Wexkler má taky něco do sebe, a byť panáček Saul v centru všeho dění není zdaleka tak cool figurka, jako byl svého času Heisenberg, je to paradoxně skvělý výkon Boba Odenkirka, který to celé zdánlivě nesourodé vyprávění pojí krásně dohromady. Fakt si to užívám a nájezd na šestou závěrečnou sérii je tu více než slibný. 9/10 ()

Muel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

| Netflix | Holy shit, keď už Vince pritvrdí, postavy a ich osudy pekne prepletie a pridá niekoľko napätých sekvencií, tak sa z toho stáva top seriálová tvorba, ktorá ma neskutočne baví. Saul a Kim už sú v hre a ja som v úžase, ako nádherne sa to všetko rúti do finále, na ktoré sa absolútne neviem dočkať a som fakt zvedavý, ako toto všetko chcú ukončiť. Čiže emočná príprava musí byť, pretože s tými postavami je mi jednoducho strašne dobre a za chvíľu sa to všetko skončí. Bravo! | Hodnotenie: 9/10 | ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekanej a dost šokující přerod jedné z hlavních postav, to je asi hlavní nezapomenutelná deviza letošní sezóny, která je zase dokonalá. Navíc obsahuje zdaleka nejlepší epizodu ze seriálu ever, a v té příští dorazí tolik nasranejch mexikánců z drogovýho kartelu, až se obávám, že s kecama jsme protentokrát nadobro skončili. Příští Saulův rok by totiž mohl být nämlich tím samým, čím bylo pro Waltera jeho posledních 6 hodin v televizním světě Breaking Bad. Tady už na vykecávání a táhlý kamerový záběry moc prostoru nebude. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci čtvté série se konečně zrodil Saul Goodman, a v páté se mu docela rychle podaří dostat se s pomocí své čerstvě obnovené právnické licence do solidních problémů. No a je samozřejmě radost to sledovat. Vztah Jimmyho a Kim začíná být minimálně stejně fascinující, jako býval ten mezi Jimmym a Chuckem, a Lala je extrěmně zábavný sledovat. Bagman je zatím asi nejlepší díl, a vzpomněl jsem si při něm na Pine Barrens - neméně fantastickou epizodu Sopranos. 10/10 ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevim, jestli mi opetovna delsi pauza od serialu prospela anebo je to zkratka a jednoduse lepe napsany, ale pata rada byla naprosto super. Saul Goodman se zformuje ve svoji titularni postavu (ackoliv je videt, ze je misty stale moralne rozpolozen), Mike uz je na pul cesty k tomu, aby se stal Fringovym hlavnim muzem, a nova zaporacka postava je spravne creepy a nevyzpytatelna. Nema cenu do detailu rozebirat co a jak, ale nese se to stale v tom samym kabatku - epizoda zacne necim WTF a pak zjistujeme v prubehu dilu, jak a co k tomu vede. Jsem z toho nadsenej a uz se tesim na posledni radu a finalni rozuzleni osudu vsech postav. ()

Galerie (166)

Zajímavosti (12)

  • Saul (Bob Odenkirk) upustil zmrzlinu na chodník u parkovacích hodin na ulici 5th Street NW, zhruba dvacet metrů jižně od křižovatky s ulicí Tijeras Avenue NW v Albuquerque. (999.9)
  • Během přepadení v poušti namíří Matador (Kenneth Trujillo) Saulovi (Bob Odenkirk) na hlavu pistoli Heckler & Koch .45 ACP. Po rozpoutání přestřelky použije Jefe (Gabriel 'G-Rod' Rodriguez) pistoli Smith & Wesson M&Pc Compact. Další Kolumbijec (Christopher M. Campos) střílí automatickou zbraní PDW Heckler & Koch MP7A1. Zbývající tři členové gangu používají samonabíjecí pušky Daniel Defense MK18. Jeden z nich (Conrad R. Padilla) vystřelit nestihne, neboť dostane zásah z odstřelovací pušky M40A1, kterou střílí Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks). Tiburón (Corey Michael Eubanks) úspěšně ujíždí, zatímco jeho společníka (Algin Mendez) Mike dorazí revolverem Smith & Wesson Model 629 Performance Center ráže .44 Magnum. (ČSFD)

Reklama

Reklama