Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (255)

The_God 

všechny recenze uživatele

Tahle...věc...se natočila v době, kdy Prcičky 1 spustily přívalovou vlnu teenagerských sex-komedií a tak to taky vypadá. Kašlalo se na kvalitu, hlavní byla kvantita a přání, aby se aspoň nějaký film uchytil. Tu hvězdičku jsem dal spíš z důvodu, že Felicitas Woll (aka Victoria) je podobná jedné mé spolužačce ze střední. Nic moc film prostě, no. ()

x_silver 

všechny recenze uživatele

Hodnocení ODPAD by bylo na místě a asi bych jej nikdy neměnil. Ale poté, co jsem se podíval na Kluci to chtěj taky, musím tady zvednou hodnocení alespoň na tu jednu hvězdičku, protože tohle je oproti tomu nádherná podívaná. Paradox, že jeden film může zvednou kvalitu druhého na úkor sobě, a i přesto by si oba filmy zasloužili zakopat do díry, aby se na ně zapomnělo. ()

Reklama

Glance8 

všechny recenze uživatele

Německý filmy jsou pro mě vtšinou totálně nesledovatelný, ale tohle bylo celkem slušný. Herci ve mě ani tolik nevyvolávaly pocit Německýho filmu! Víc než 3hvězdičky ani náhodou, ale zase je to film, kterej bezproblemu dokoukáte do konce, když to nebudete brát vážně, jen jako zábavu na některej z večerů(třeba ve dvou nebo na dámský jízdě). ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem hlavně z nostalgie, protože v době vzniku filmu jsem byl čistej puberťák a tehdy mě to samozřejmě hodně pobavilo. Teď, s odstupem času, už to taková sranda nebyla, ale dalo se to bez problémů večer zkouknout. Líbil se mi nápad obsadit do hlavních rolí pěkný mladý holky a ukázat, že se za sexem nehoněj jenom chlapi, tři slabší hvězdy. PS: Prcičky maj jablečnej koláč, Holky to chtěj taky zase jízdní kolo :) ()

gstudio 

všechny recenze uživatele

Milí neznalci filmové historie, ty slavné Prcičky jsou jen nijak vyvedeným epigonem mnohem kultovnějších německo-izraelských "zmrzlin na klacku" - Eis am Stiel (ano, Němci začali točit sexy teenagerské komedie dokonce dříve než Američani), jejichž pokračování se točila od roku 1978 celých deset let, či kanadských "Screwballs" atd. V "Holky to chtěj taky" je minimum fekálních trapáren (což velice oceňuji), představitelé hlavních rolí vypadají na svůj filmový věk a jejich sexuální zážitky jsou tomuto věku úměrné. Srovnám-li to s - pro mnohé nepochopitelně kultovními - "Prcičkami", pak vězte, že pohled na mladého muže vypadajícího na pětadvacet a souložícího se štrůdlem mi přijde "neveselý, truchlivý" (jak napsal při jiné příležitosti klasik K.J.Erben). ()

Galerie (22)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama