Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kde by byli mušketýři bez svých sluhů! Volné pokračování bláznivé komedie Čtyři sluhové a čtyři mušketýři. I zde jsou hlavními hrdiny sluhové slavných mušketýrů. To oni se svými hrdinskými a vpravdě vynalézavými kousky postarají o konečné vítězství nad kardinálem a jeho pohůnky. Děj Dumasova románu, jak ho zná snad každý, je zde zachován, jen může divákovi občas připadat poněkud obrácený naruby, zvlášť když ho vypráví slavná skupina komiků Les Charlots. (Česká televize)

(více)

Recenze (44)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nemám důvod měnit komentář od předchozího dílu: Nejsem a nikdy jsem nebyl velký fanda "Bažantů". Tento filmek jsem si dal kvůli tematice mušketýrů. A proč ne? Nebylo to zlé pojetí. Škoda, že se trochu více nezapracovalo na původním příběhu a i když byl na pozadí, více neseděl. Jinak hezký druhá dějová linie, která klidně mohla být čtenářům i diváků klasiky skryta. Stran komediální stránky průměrné. Semtam se člověk pousměje, ale na tento typ zábavy jsem asi už starý. Nemrzí, ale nenadchlo. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmu"Čtyři sluhové a čtyři mušketýři",které se natáčelo současně s filmem prvním a v českých kinech běžel tehdy pouze díl první a tento nikoliv(vysledovat důvod tehdejší ÚPF,jediného totalitního distributora zahraničních filmů,by byl jistě velký oříšek i pro profesora Langdona).Pokračování se nese ve stejném a parodickém duchu,jako film první,jen je o trochu méně legrační a zábavný.Režisér se jistě chtěl svézt na vlně popularity Les Charlots,než sejdou z očí a tím pádem i z mysli.Mohlo to být o trochu kratší,ale Charloti to vcelku zachraňují.Je tu trochu víc akce a vtipných scén se tu taky pár najde.Ano,scénář je velmi jednoduchý a režie je zcela podřízena Charlotům,ale je to milé a příjemné pokoukání,kde se člověk zasměje.Ano,není to nic extra,ale stále to předčí spoustu novějších filmů,které si na komedie jenom hrají.Když bych měl jmenovat nějakou slušnou nenáročnou,bláznivou komedii z evropské produkce(kromě českých)za posledních pár let,byl by to tvrdý oříšek a prsty jedné ruky bych ani zdaleka nespotřeboval,takže taky z toho důvodu tady dávám 50% a říkám,že je to přesný odraz doby,kdy byl tenhle komediální(únikový)žánr velmi populární. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jestliže u předchozího dílu jsem si stěžoval, že jsem se u jeho sledování občas nudil, tak tady to platilo dvojnásobně. Zatím asi nejslabší film Les Charlots. Srandy moc nebylo, akční scény taky nic moc, nakopávání zadků pobavilo ze začátku, ale když se vše okolo toho točilo dalších dvacet minut, nudou jsem si málem ohryzal všechny nehty. Pánům pomalu docházel dech, sranda už nebyla ani moc humorná – spíše trapná a moc opravdu záživných scén tu nebylo. Což je docela škoda, ale jednou ta krize už prostě přijít musela. 40% ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

ne tak vtipny jako prvni cast, ale stale pobavi a nenudi =) (i kdyz ti dva komentujici to vidi jinak =)) ) my meli dlouha leta nahranou jenom cast 1., a tak teprve po letech jsem videla dvojku. Nebyla jsem z toho nadsena stejne jako z jednicky, ale porad me bavili ;) uz jen tim jak je to cely ztresteny =)) a o to slo =) nebo snad ne?! =)) ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem viděl pokračování jednoho z mých nejoblíbenějších filmů s Les Charlots a sice asi 14 let poté, co jsem viděl jedničku. Bál jsem se, že ta doba bude znát a ono vůbec. Královsky jsem se bavil! Smíchy jsem sice vybouchl asi dvakrát, ale stále jsem se pousmíval a byla to milá zábava. Je to stále ztřeštěné a stejně jeté jako jednička.:-) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Na rozdíl od předchozího dílu se toto pokračování do československých kin nikdy nedostalo a do TV nebo na DVD bylo uvedeno teprve v novém století. (charles3)

Reklama

Reklama