Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý polda si některé věci ze své minulosti rozhodně nechce připomínat. Ale připomenou mu je jiní... Pracuje jako soukromý detektiv, spí se svojí sekretářkou, sleduje lidi za peníze. Až do chvíle, než se mu do života připlete svůdná Raluca a otočí mu ho o 180 stupňů. Je to náhoda, osud, nebo na něj někdo nastražil past? Začnou se totiž dít věci, které by ho ani ve snu nenapadly. Jde v nich o sex, o vraždu, o velké odhalení, drsné připomenutí té proklaté minulosti... (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (128)

campix 

všechny recenze uživatele

Na tuzemské poměry celkem slušně natočený pokus o Noir krimi, co má alespoň hlavu a patu. Zároveň jde i o celovečerní prvotinu Zdeňka Viktora, pod dojmem tohoto faktu se jedná o celkem slušný debut. Slibně nakročeno má Raluca po technické stránce, která se opravdu povedla. Děj není nijak objevný, ale je okořeněn spoustou erotiky a tak dokáže alespoň udržet u obrazovky. Bohužel herecky už to tak zdařilé není. Jan Dolanský nemá potřebné charisma a popravdě řečeno mě většinu doby neskutečně sral. Škoda že málo prostoru dostal Stanislav Majer, který by mohl být daleko lepší volbou pro hlavní roli. Bohužel ani Malvína Pachlová jako hlavní femme fatale nijak neoslnila. Dále by mě zajímalo, kdo vymýšlel tak debilní jména postav (ty cizího původu ještě pochopím). Například David Novotný jako typický český kriminalista Bruno (to snad ne). Celkově šla Raluca provést ještě lépe, ale v našich podmínkách můžeme být rádi alespoň za toto. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film z tej kriminálnej stránky, na druhej strane Pachlová sa po dotočení vyjadrila, že ona je inak veeeľmi stydlivá herečka, ale v tomto prípade nahota mala zmysel. No hej, mala zmysel, lebo inak nič iné neukázala. A odvtedy sme o nej nejak nepočuli, čiže úloha splnená Dolanský je tiež mega nesympaťák, ale čo už. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina, zkušený policista momentálně řídící detektivní agenturu, jednoho večera spatří hezkou slečnu s hlubokým výstřihem a od té chvíle se neohlíží vlevo ani vpravo. Že ho bude tahle neopatrnost docela mrzet, je divákovi jasné prakticky okamžitě, ve výsledku tak už jenom čekáte, jakým způsobem se Raluce podaří týpka ošálit. Z výčtu žánrů bych vyškrtla jak film noir, tak erotiku, protože kromě odhaleného prsu uslyšíte maximálně pár vzdechů. Snaha o vybočení z průměrné české filmové tvorby se samozřejmě cení, ale podle mého skromného názoru pan Viktora žádný velký zázrak nestvořil a výsledné dílo mohl rovnou umístit na televizní obrazovku. Nějaké to životní moudro jsme se ale přece jenom dozvěděli: pánové, nevěřte ženám v červených šatech :D. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Rozsahem televizní film, ale na české poměry solidní. Kriminálka průměrná ale koukatelná, erotika v několika málo sekundách opravdu odvážná, ale aby to mělo přízvisko erotický film se mi zdá i nadnesené. Dolanský je herní jistota. Škoda , že tvůrci neměli desetkrát větší rozpočet - byl bych zvědavý co by vymysleli. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Atmosféra přes malé mušky oukej, ale ten příběh, bože. Malvína Pachlová jako femme fatalle - jasně. Jenom té erotiky bych od erotického žánru čekal víc... Dolanský pro mě stále méně překvapivě - velmi dobře! Jeho hraní mi sedí, je úsporný, lidský, sympatický. Ultra hajzl Majerovi sedí rozhodně víc, než svědomitý policista v rozvodovém řízení (Případ pro exorcistu). Ale schopnějšího scénáristu by to potřebovalo! ()

Galerie (17)

Související novinky

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

11.08.2015

4 dny, 5 míst, 47 projekcí... Unikátní přehlídka filmů noir na hradě Křivoklát se blíží mílovými kroky! Třetí ročník festivalu, věnující se širšímu pojetí noirového fenoménu, startuje ve čtvrtek 20.… (více)

Reklama

Reklama